Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Noel Gallagher a lansat o piesă nouă : "Girl With X-Ray Eyes" - AUDIO

Noel Gallagher a dezvăluit o nouă piesă, intitulată ”Girl With X-Ray Eyes”. Compozița se regăsește pe B-side-ul single-ului ”The Dying Of The Light”, ce va fi lansat într-o ediție limitată.

Publicat

pe

Noel Gallagher
Noel Gallagher

Noel Gallagher a publicat online o nouă piesă înregistrată împreună cu trupa sa, High Flying Birds. Melodia se numește "Girl With X-Ray Eyes" și se regăsește pe B-side-ul single-ului ”The Dying Of The Light”. Acesta va fi lansat oficial pe 11 decembrie, în format vinil, într-o ediție limitată.

Noel Gallagher - "Girl With X-Ray Eyes" - AUDIO

Noel Gallagher’s High Flying Birds a revenit anul acesta cu cel de-al doilea material discografic din carieră, „Chasing Yesterday„. Compozițiile incluse pe acest disc au fost compuse și produse de Noel Gallagher, aceasta fiind o premieră pentru fostul membru Oasis.

„(Întregul proces) A fost o mare bătaie de cap. Nu e ca și cum aș fi avut până acum oameni care să-mi spună ce să scriu sau în ce direcție să merg, dar a ține sub control toate sesiunile de înregistrări, săptămână de săptămână, s-a dovedit a fi extrem de dificil. O armată de oameni stătea și se uita la mine, întrebând <<OK, ce facem astăzi?>>. Iar eu îmi dădeam seama ce trebuie făcut pe măsură ce înaintam cu înregistrările”, a povestit Noel Gallagher.

Chasing Yesterday” a fost lansat pe piață pe 2 martie 2015 , la 4 ani de la materialul precedent, ”Noel Gallagher's High Flying Birds”. Discul a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart și pe locul 8 în US Top Rock Albums (Billboard). În Marea Britanie, discul a fost certificat cu aur.

Trending