Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Nightwish nu plănuiește să aniverseze 20 de ani de activitate

Tuomas Holopainen, liderul trupei Nightwish, consideră că sărbătorirea celor 20 de ani de activitate „sună plictisitor” și nu vor pregăti niciun concert sau turneu special care să marcheze acest moment.

Publicat

pe

Nightwish
Nightwish

Fondatorul Nightwish, Tuomas Holopainen, a mărturisit că va lansa un DVD anul viitor în apropierea aniversării trupei, dar nu va sărbători cei 20 de ani într-un mod special.

„Poate la 25. Să sperăm că la 50. Cine știe? Dar nu, nu am plănuit nimic. Nu vom face nimic special. Un nou DVD va fi lansat anul viitor, în aproprierea aniversării de 20 de ani. Dar nu vom avea spectacole speciale, nici turnee pentru că noi în momentul de față aspirăm la viitor.”, mărturisește Tuomas celor de la La Grosse Radio.

Nightwish în concert la București pe 10 decembrie 2015

Nightwish în concert la București pe 10 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Holopainen mai anunță că și-ar dori ca Nightwish să facă un turneu alături de o orchestră, întorcându-se astfel la originile acustice și realizând astfel ceva mult mai special. Tot el mărturisește că atunci când va ajunge la ultimul album, acesta va fi unul acustic pentru că Nightwish a pornit ca un astfel de proiect, iar astfel, totul s-ar încheia ca un ciclu.

Cel mai recent album, Endless Forms Most Beautiful, a fost lansat pe 27 martie 2015 și pornește de la ideea evoluției speciei a naturalistului Charles Darwin. Primul single extras de pe acest album a fost „Élan”, lansat pe 13 februarie 2015. În prezent, trupa se află în turneul de promovare, aceștia susținând un concert și în București, la Romexpo, pe 10 decembrie 2015. Puteți citi impresiile noastre accesând linkul de mai jos.

Comentează

Trending