Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Mihail dă viață piesei de la Citizen Cope, Sideways

În această toamnă, Mihail a oferit un concert acustic la Fratelli Espresso Bar reușind să-i ofere publicului o formulă muzicală plină de emoție. Până la lansarea unui nou single, programat pentru începutul anului viitor, artistul ne invită să intrăm sau să reintrăm în universul live creat în acea seară
Mihail, live la Fratelli Espresso Bar, 2015

Mihail, live la Fratelli Espresso Bar, 2015

Prima piesă pe care ne-o împărtășește este “Sideways”  al cărei original e semnat de Citizen Cope. Astfel, Mihail intră în cercul select al artiștilor care s-au lăsat fermecați de sonoritatea creației artistului și compozitorului american, din care mai fac parte Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) și Sheryl Crow (artistă distinsă cu 9 trofee Grammy). Piesa a fost inclusă pe albumul lui Carlos Santana din 2002 (ft. Ciziten Cope), iar apoi și pe albumul artistului american lansat în 2004.

„“Când am ascultat prima dată piesa Sideways, pentru un moment am fost extrem de gelos pe cel care a creat această piesă, dar apoi m-am bucurat să o ascult pur și simplu. Fără să vreau, i-am învățat acordurile și după textul și mi-am dat seama că vreau să o cânt. Prima dată i-am cântat-o unui prieten, lui i-a plăcut foarte mult interpretarea mea și după m-a determinat să o cânt și la concerte. E o piesă atât de fină, delicată, un duet perfect echilibrat între Citizen Cope și Carlos Santana. E genul de muzică de care nu mă satur niciodată””, a mărturisit Mihail.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lW-UR8uRCD0]

Artistul de origine basarabeană se bucură în continure de succes cu piesa “Mă ucide ea” care a pătruns în playlist-urile posturilor de radio și care numară până acum aproape 2.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Voltaj a cântat "Din toată inima" pentru clujeni în cadrul unui concert caritabil - FOTO

La mai puțin de două luni de la show-ul impresionat pe care Voltaj l-a susținut în Bucuresti, trupa a cucerit...

Închide