Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Mihail dă viață piesei de la Citizen Cope, Sideways

În această toamnă, Mihail a oferit un concert acustic la Fratelli Espresso Bar reușind să-i ofere publicului o formulă muzicală plină de emoție. Până la lansarea unui nou single, programat pentru începutul anului viitor, artistul ne invită să intrăm sau să reintrăm în universul live creat în acea seară
Mihail, live la Fratelli Espresso Bar, 2015

Mihail, live la Fratelli Espresso Bar, 2015

Prima piesă pe care ne-o împărtășește este “Sideways”  al cărei original e semnat de Citizen Cope. Astfel, Mihail intră în cercul select al artiștilor care s-au lăsat fermecați de sonoritatea creației artistului și compozitorului american, din care mai fac parte Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) și Sheryl Crow (artistă distinsă cu 9 trofee Grammy). Piesa a fost inclusă pe albumul lui Carlos Santana din 2002 (ft. Ciziten Cope), iar apoi și pe albumul artistului american lansat în 2004.

„“Când am ascultat prima dată piesa Sideways, pentru un moment am fost extrem de gelos pe cel care a creat această piesă, dar apoi m-am bucurat să o ascult pur și simplu. Fără să vreau, i-am învățat acordurile și după textul și mi-am dat seama că vreau să o cânt. Prima dată i-am cântat-o unui prieten, lui i-a plăcut foarte mult interpretarea mea și după m-a determinat să o cânt și la concerte. E o piesă atât de fină, delicată, un duet perfect echilibrat între Citizen Cope și Carlos Santana. E genul de muzică de care nu mă satur niciodată””, a mărturisit Mihail.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lW-UR8uRCD0&w=600]

Artistul de origine basarabeană se bucură în continure de succes cu piesa “Mă ucide ea” care a pătruns în playlist-urile posturilor de radio și care numară până acum aproape 2.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Voltaj a cântat "Din toată inima" pentru clujeni în cadrul unui concert caritabil - FOTO

La mai puțin de două luni de la show-ul impresionat pe care Voltaj l-a susținut în Bucuresti, trupa a cucerit...

Închide