Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Mihail dă viață piesei de la Citizen Cope, Sideways

În această toamnă, Mihail a oferit un concert acustic la Fratelli Espresso Bar reușind să-i ofere publicului o formulă muzicală plină de emoție. Până la lansarea unui nou single, programat pentru începutul anului viitor, artistul ne invită să intrăm sau să reintrăm în universul live creat în acea seară

Publicat

pe

Mihail, live la Fratelli Espresso Bar, 2015
Mihail, live la Fratelli Espresso Bar, 2015

Prima piesă pe care ne-o împărtășește este Sideways  al cărei original e semnat de Citizen Cope. Astfel, Mihail intră în cercul select al artiștilor care s-au lăsat fermecați de sonoritatea creației artistului și compozitorului american, din care mai fac parte Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) și Sheryl Crow (artistă distinsă cu 9 trofee Grammy). Piesa a fost inclusă pe albumul lui Carlos Santana din 2002 (ft. Ciziten Cope), iar apoi și pe albumul artistului american lansat în 2004.

„Când am ascultat prima dată piesa Sideways, pentru un moment am fost extrem de gelos pe cel care a creat această piesă, dar apoi m-am bucurat să o ascult pur și simplu. Fără să vreau, i-am învățat acordurile și după textul și mi-am dat seama că vreau să o cânt. Prima dată i-am cântat-o unui prieten, lui i-a plăcut foarte mult interpretarea mea și după m-a determinat să o cânt și la concerte. E o piesă atât de fină, delicată, un duet perfect echilibrat între Citizen Cope și Carlos Santana. E genul de muzică de care nu mă satur niciodată”, a mărturisit Mihail.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lW-UR8uRCD0]

Artistul de origine basarabeană se bucură în continure de succes cu piesa Mă ucide ea care a pătruns în playlist-urile posturilor de radio și care numară până acum aproape 2.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Comentează

Trending