Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Lionel Richie va colabora cu Adele

Lionel Richie, cel care ne spunea ”Hello” de pe prima poziție a clasamentelor în urmă cu mai bine de 30 de ani, va colabora cu autoarea noului hit cu același titlu, Adele. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui interviu acordat recent de Lionel Richie.
Lionel Richie / Adele

Lionel Richie / Adele

Colaborarea pe care mulți o așteptau încă de la apariția primelor parodii brodate pe marginea versurilor celor două mari hituri ”Hello” - cel lansat de Lionel Richie în 1984 și recentul single Adele - este deja în lucru. Conform ultimelor declarații făcute de Lionel Richie, inevitabilul se va produce. Adele și Lionel vor colabora.

"Aș putea să spun că deja am început să vorbim despre colaborare, doar că acum ea (Adele) are altă prioritate. Misiunea ei este să promoveze albumul și să plece în turneu, așa că până se va încheia acest ciclu, nu va avea timp de altceva. Se va dedica complet acestui program", a declarat Lionel Richie pentru E! News.

În cadrul interviului, muzicianul a dezvăluit că inițial a crezut că noul single lansat de Adele este un cover al hitului său.

”Cineva mi-a spus: <<Lionel, Adele a lansat ”Hello”>>. Instantaneu, mi-am zis: <<S-a terminat cu mine. Mă retrag.>>...Apoi, după ce am ascultat piesa, am realizat că nu e compoziția mea. Folosise doar titlul ”Hello”. Ceea ce a făcut ea cu piesa asta e incredibil. Și apoi a intervenit în discuții ideea colaborării. Dacă spui Adele și Lionel sau Lionel și Adele...ăsta e cel mai tare duet pe care îl poți avea la ora actuală!”

De aceeași părere vor fi, cu siguranță, atât fanii celor doi artiști, cât și comedianții aflați în căutarea celui mai atractiv subiect de ironizat. Primele parodii și parelele între cele două hituri au apărut la doar câteva ore de la lansarea noii piese Adele, așa încât un duet al celor doi ar fi, desigur, o ridicare la fileu care va alimenta întreaga industrie muzicală: de la fanatici la critici și pamfletari.

Lionel o sună pe Adele pentru a-i spune ”Hello” - VIDEO

Adele se află în plină perioadă de promovare a noului ei album, ”25”. Lansat pe 20 noiembrie, discul a debutat pe prima poziție în topurile din America, UK, Australia și majoritatea țărilor de pe continentul european. Materialul discografic s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace.

Citește mai multe despre AdeleLionel Richie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gwen Stefani - "Used to Love You", live la The Voice USA - VIDEO

Gwen Stefani a interpretat live noul ei single, "Used to Love You", în cadrul emisiunii The Voice USA. Piesa este...

Închide