Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Lionel Richie va colabora cu Adele

Lionel Richie, cel care ne spunea ”Hello” de pe prima poziție a clasamentelor în urmă cu mai bine de 30 de ani, va colabora cu autoarea noului hit cu același titlu, Adele. Informația a fost dezvăluită în cadrul unui interviu acordat recent de Lionel Richie.

Publicat

pe

Lionel Richie / Adele
Lionel Richie / Adele

Colaborarea pe care mulți o așteptau încă de la apariția primelor parodii brodate pe marginea versurilor celor două mari hituri ”Hello” - cel lansat de Lionel Richie în 1984 și recentul single Adele - este deja în lucru. Conform ultimelor declarații făcute de Lionel Richie, inevitabilul se va produce. Adele și Lionel vor colabora.

"Aș putea să spun că deja am început să vorbim despre colaborare, doar că acum ea (Adele) are altă prioritate. Misiunea ei este să promoveze albumul și să plece în turneu, așa că până se va încheia acest ciclu, nu va avea timp de altceva. Se va dedica complet acestui program", a declarat Lionel Richie pentru E! News.

În cadrul interviului, muzicianul a dezvăluit că inițial a crezut că noul single lansat de Adele este un cover al hitului său.

”Cineva mi-a spus: <<Lionel, Adele a lansat ”Hello”>>. Instantaneu, mi-am zis: <<S-a terminat cu mine. Mă retrag.>>...Apoi, după ce am ascultat piesa, am realizat că nu e compoziția mea. Folosise doar titlul ”Hello”. Ceea ce a făcut ea cu piesa asta e incredibil. Și apoi a intervenit în discuții ideea colaborării. Dacă spui Adele și Lionel sau Lionel și Adele...ăsta e cel mai tare duet pe care îl poți avea la ora actuală!”

De aceeași părere vor fi, cu siguranță, atât fanii celor doi artiști, cât și comedianții aflați în căutarea celui mai atractiv subiect de ironizat. Primele parodii și parelele între cele două hituri au apărut la doar câteva ore de la lansarea noii piese Adele, așa încât un duet al celor doi ar fi, desigur, o ridicare la fileu care va alimenta întreaga industrie muzicală: de la fanatici la critici și pamfletari.

Lionel o sună pe Adele pentru a-i spune ”Hello” - VIDEO

Adele se află în plină perioadă de promovare a noului ei album, ”25”. Lansat pe 20 noiembrie, discul a debutat pe prima poziție în topurile din America, UK, Australia și majoritatea țărilor de pe continentul european. Materialul discografic s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending