Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gwen Stefani - "Used to Love You", live la The Voice USA - VIDEO

Gwen Stefani a interpretat live noul ei single, "Used to Love You", în cadrul emisiunii The Voice USA. Piesa este dedicată fostului soț, Gavin Rossdale, cei doi divorțând în august după 13 ani de căsnicie.

Publicat

pe

Gwen Stefani - Used To Love You (Live@The Voice USA)
Gwen Stefani - Used To Love You (Live@The Voice USA)

Gwen Stefani a găsit cea mai bună metodă de a-i transmite fostului soț ceea ce simte pentru el. Noul single ”Used To Love You” este o scrisoare deschisă către cel pe care l-a iubit, dar pe care acum îl urăște.

Interpretarea piesei live nu face decât să accentueze și mai mult versurile, Gwen retrăind la maximă intensitate emoțiile pe care le-a simțit atunci când a compus melodia. Prestația sa din cadrul emisiunii The Voice USA a avut un mare impact asupra publicului american, single-ul urcând în topul iTunes până pe poziția a 7-a.

Gwen Stefani - "Used to Love You" - VIDEO (Live@The Voice USA)

Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

„Deși am luat împreună decizia de a nu mai fi parteneri în căsnicie, rămânem parteneri în creșterea copiilor noștri și ne angajăm să le oferim căldura unui mediu familial sănătos. Pentru a face asta, solicităm presei discreție în această perioadă”, au transmis cei doi.

Înaintea căsătoriei nu a existat un contract prenupțial, în acest caz fiind valabile legile din California, conform cărora după divorț fiecare obține jumătate din valoarea bunurilor comune. Conform ultimelor declarații, averea lui Gavin Rossdale era estimată la 35 de milioane de dolari, iar cea a lui Gwen Stefani la 80 de milioane de dolari.

Trending