Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, a lansat prima piesă: "Show Me How to Live" - AUDIO

Tiberiu Albu, tânărul artist declarat ”Vocea României” în decembrie 2014, a lansat alături de colegii din Fameless primul single oficial: "Show Me How to Live". Melodia a fost compusă de formație și înregistrată la Sysound Records & Studios (Mihai Pop) și Armonic Studio, în București.
Fameless

Fameless

La aproape un an de la câștigarea trofeului ”Vocea României”, Tiberiu Albu lansează primul single oficial alături de trupa de muzică rock din care face parte: Fameless. Prima melodie a formației se numește "Show Me How to Live" și a fost lansată în versiune de studio pe canalul de YouTube Fameless Official. Piesa a fost interpretată live în premieră în cadrul Media Music Awards 2015.

”Prima noastră piesă :) . Am așteptat momentul ăsta mult!”, a scris Tibi pe pagina sa de Facebook, alăturând mesajulului link-ul către YouTube-ul melodiei.

Fameless: "Show Me How to Live" - AUDIO

De la încheierea ultimului sezon Vocea României, Tiberiu Albu a lucrat intens în studioul de înregistrări alături de colegii din trupa Fameless: Mihai "Angus" Vasile (chitara), Șerban-Ionuț Georgescu (bas) și Andrei Ilie (tobe). În doar câteva luni de activitate, formația are deja un repertoriu consistent de piese proprii, precum și mai multe apariții live pe scene de club și festival. După debutul de la ”Românii au Talent”, din mai 2015, trupa a mai susținut două concerte la Hard Rock Cafe, cântând și la Media Music Awards 2015 și  Festivalul Toamna Orădeană.

Fameless cântă în finala emisiunii Vocea României, de pe 18 decembrie

Următoarea apariție live a trupei Fameless va avea loc în cadrul finalei celui de-al 5-lea sezon Vocea României. Tiberiu Albu va cânta pe 18 decembrie în fața juraților care i-au urmărit parcursul încă de la audițiile pe nevăzute din 2014: Tudor Chirilă (antrenorul care l-a dus în finală), Smiley (primul antrenor), Loredana și Marius Moga.

Citește mai multe despre FamelessTiberiu Albu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith, Lady Gaga și Ellie Goulding au primit nominalizări la Globurile de Aur 2016

Globurile de Aur 2016 îi aduce în prim-plan pe cei mai apreciați actori ai anului, dar și pe cei mai...

Închide