Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Fameless, live la Vocea României 2015: "For the Love of God" - VIDEO

La un an de la câștigarea trofeului Vocea României, Tiberiu Albu a revenit pe scena care i-a adus primii fani. De această dată, Tibi a venit însoțit de colegii săi din trupa Fameless, interpretând în finala celui de-al 5-lea sezon a concursului o piesă proprie: "For the Love of God".

Publicat

pe

Tiberiu Albu și Fameless, live la Vocea României 2015
Tiberiu Albu și Fameless, live la Vocea României 2015

De la încheierea ultimului sezon Vocea României, Tiberiu Albu a lucrat intens în studioul de înregistrări alături de colegii din trupa proaspăt formată Fameless: Mihai „Angus” Vasile (chitară), Șerban-Ionuț Georgescu (bas) și Andrei Ilie (tobe). În doar câteva luni de activitate, formația a reușit să-și formeze un repertoriu consistent de piese proprii, acumulând în paralel și experiență în susținerea de reprezentații live, prin diverse apariții pe scene de club și festival. După debutul de la ”Românii au Talent”, din mai 2015, trupa a mai susținut două concerte la Hard Rock Cafe, cântând și la Media Music Awards 2015 și la Festivalul Toamna Orădeană.

Prima piesă lansată oficial în formula Fameless a fost ”Show Me How to Live”. Melodia a fost postată pe canalul de YouTube al formației, Tibi manifestându-și entuziasmul de a prezenta publicului, în sfârșit, prima compoziție proprie: ”Prima noastră piesă :) . Am așteptat momentul ăsta mult!”.

Imediat după această lansare, trupa a anunțat o nouă apariție live, pe care fanii o așteptau deja de ceva vreme. Fameless a confirmat prezența pe scena de la Vocea României, în finala celui de-al 5-lea sezon al emisiunii. Momentul a marcat o premieră, formația alegând să interpreteze o nouă compoziție proprie, intitulată "For the Love of God".

”Aseară m-am aflat din nou pe scena de la Vocea României. Nu am cuvinte să descriu cât de emoționat am fost, dar probabil s-a văzut :)) În același timp, am fost foarte mândru să pot cânta una din piesele la care am lucrat în ultimele luni alături de colegii mei din trupa Fameless pe scena unde a început totul :)”, a scris Tiberiu Albu pe pagina sa de Facebook, la scurtă vreme de la încheierea prestației.

Noua piesă Fameless, "For the Love of God", este o baladă ce pune în valoare atât timbrul cald și ambitusul vocii lui Tiberiu Albu, cât și dexteritatea instrumentiștilor. Momentul live din finala de la Vocea României 2015 poate fi urmărit mai jos.

Fameless - "For the Love of God" (Live @ Vocea României 2015)

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending