Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Ed Sheeran le-a cumpărat părinților săi un apartament de 750.000 de lire

Din dorința de a-și avea părinții aproape, Ed Sheeran le-a făcut cadou un apartament în Londra. Conform tabloidului The Sun, valoarea imobilului de ridică la 750.000 de lire.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran nu ține cont de un buget atunci când le face cadouri celor dragi. De Crăciun, artistul britanic le-a cumpărat părinților săi un apartament în Londra, estimat la o valoare de 750.000 de lire. Apartamentul este poziționat în apropierea casei lui Ed, o proprietate în valoare de 9 milioane de lire, de asemenea recent cumpărată.

"Le-am cumpărat un apartament. Au deja o casă, dar le-am luat un apartament și o mașină în Londra, ca să poată sta aici. E în apropiere de casa mea. Ideea este în felul următor: eu mi-am cumpărat o casă la o milă depărtare de unde locuiesc ei (Framlingham, Suffolk) și am mai cumpărat un apartament (pentru ei) și o casă (pentru mine) în Londra. În felul ăsta, când voi avea copii, îi vor avea pe bunici aproape", a declarat Ed Sheeran pentru The Sun.

John și Imogen Sheeran, vor avea, așadar, posibilitatea de a-și vedea foarte des viitorii nepoți. Momentan, însă, principala preocupare a lui Ed este muzica, în 2014 fiind una dintre revelațiile industriei. La doar 24 de ani, artistul britanic a ajuns la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify în 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

Recent, Ed a anunțat că va lua o pauză de la viața publică, pentru a aprecia din nou micile detalii. Artistul britanic a anunțat pe paginile de Facebook, Twitter și Instagram că va renunța la orice mijloc de comunicare online pentru a călători și a compune piese noi.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Bohemian Rhapsody" de la Queen, în pași de balet - VIDEO

Queen sărbătorește 40 de ani de la lansarea piesei "Bohemian Rhapsody" într-un mod inedit. Dansatori ai Corpului Național de Balet...

Închide