Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Ed Sheeran le-a cumpărat părinților săi un apartament de 750.000 de lire

Din dorința de a-și avea părinții aproape, Ed Sheeran le-a făcut cadou un apartament în Londra. Conform tabloidului The Sun, valoarea imobilului de ridică la 750.000 de lire.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran nu ține cont de un buget atunci când le face cadouri celor dragi. De Crăciun, artistul britanic le-a cumpărat părinților săi un apartament în Londra, estimat la o valoare de 750.000 de lire. Apartamentul este poziționat în apropierea casei lui Ed, o proprietate în valoare de 9 milioane de lire, de asemenea recent cumpărată.

"Le-am cumpărat un apartament. Au deja o casă, dar le-am luat un apartament și o mașină în Londra, ca să poată sta aici. E în apropiere de casa mea. Ideea este în felul următor: eu mi-am cumpărat o casă la o milă depărtare de unde locuiesc ei (Framlingham, Suffolk) și am mai cumpărat un apartament (pentru ei) și o casă (pentru mine) în Londra. În felul ăsta, când voi avea copii, îi vor avea pe bunici aproape", a declarat Ed Sheeran pentru The Sun.

John și Imogen Sheeran, vor avea, așadar, posibilitatea de a-și vedea foarte des viitorii nepoți. Momentan, însă, principala preocupare a lui Ed este muzica, în 2014 fiind una dintre revelațiile industriei. La doar 24 de ani, artistul britanic a ajuns la performanța de a susține concerte sold-out pe Stadionul Wembley din Londra, a cărui capacitate ajunge la 80.000 de spectatori. De asemenea, cel de-al doilea album din cariera sa, ”X”, a devenit cel mai ascultat album de pe Spotify în 2014, atingând recordul de 430 de milioane de stream-uri.

Recent, Ed a anunțat că va lua o pauză de la viața publică, pentru a aprecia din nou micile detalii. Artistul britanic a anunțat pe paginile de Facebook, Twitter și Instagram că va renunța la orice mijloc de comunicare online pentru a călători și a compune piese noi.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Bohemian Rhapsody" de la Queen, în pași de balet - VIDEO

Queen sărbătorește 40 de ani de la lansarea piesei "Bohemian Rhapsody" într-un mod inedit. Dansatori ai Corpului Național de Balet...

Închide