Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Dave Grohl cântă împreună cu The Muppets - VIDEO

Dave Grohl a interpretat piesa ”Learn To Fly” alături de The Muppets. Momentul poate fi urmărit în clipul din articol, ce surprinde și un duel epic la tobe între Grohl și Animal, unul dintre personajele The Muppets.
Dave Grohl (Foo Fighters) & The Muppets

Dave Grohl (Foo Fighters) & The Muppets

Dave Grohl și The Muppets oferă piesei ”Learn To Fly” o nouă versiune, în spiritul umorului ce a consacrat celebrele păpuși. Momentul reinterpretării acestei melodii de la Foo Fighters este piperat cu secvențe de dialog ce conduc privitorul în povestea țesută de producătorii serialului The Muppets, Bill Prady și Bob Kushell.

”Deci, punem în aplicare ce am repetat?”, întreabă Dave Grohl înaintea urcării pe scenă.

”Nu, vom merge pe o abordare diferită”, răspund The Muppets.

”Atunci de ce am mai repetat?”, revine Grohl intrigat

”Ca să putem să facem totul diferit față de ceea ce am repetat.”

După această scurtă introducere, din culise, Dave Grohl și The Muppets oferă publicului un show pe cinste: atât din punct de vedere muzical, cât și umoristic. În clipul de mai jos veți putea urmări și un duel epic la tobe între solistul Foo Fighters și Animal, una dintre păpuși.

Dave Grohl & The Muppets - VIDEO

Recent, Foo Fighters a lansat un EP intitulat ”St Cecilia”. Materialul poate fi descărcat fără niciun cost de pe iTunes, Amazon și Google Play, acesta fiind cadoul formației pentru fani. De asemenea, banii obținuți din vânzările de bilete la viitoarele concerte de promovare a EP-ului vor fi donați celor afectați de atentatul terorist din Paris.

EP-ul ”St Cecilia” conține 5 piese. Mai jos puteți asculta melodia care dă titlul acestui material.

Foo Fighters - ”St Cecilia”

Anul acesta, The Muppets vor ajunge și în România. Celebrele păpuși vor aduce în mai multe orașe ale țării spectacolul muzical „Sesame Street Live - Elmo makes music”. Detalii în evenimentele de mai jos.

Citește mai multe despre Dave GrohlThe Muppets
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele pentru primul concert Queen + Adam Lambert în România, disponibile online - PREȚURI

Fanii Queen și Adam Lambert pot cumpăra bilete la primul concert al formației în România începând de astăzi. Prețurile biletelor...

Închide