Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dave Grohl cântă împreună cu The Muppets - VIDEO

Dave Grohl a interpretat piesa ”Learn To Fly” alături de The Muppets. Momentul poate fi urmărit în clipul din articol, ce surprinde și un duel epic la tobe între Grohl și Animal, unul dintre personajele The Muppets.

Publicat

pe

Dave Grohl (Foo Fighters) & The Muppets
Dave Grohl (Foo Fighters) & The Muppets

Dave Grohl și The Muppets oferă piesei ”Learn To Fly” o nouă versiune, în spiritul umorului ce a consacrat celebrele păpuși. Momentul reinterpretării acestei melodii de la Foo Fighters este piperat cu secvențe de dialog ce conduc privitorul în povestea țesută de producătorii serialului The Muppets, Bill Prady și Bob Kushell.

”Deci, punem în aplicare ce am repetat?”, întreabă Dave Grohl înaintea urcării pe scenă.

”Nu, vom merge pe o abordare diferită”, răspund The Muppets.

”Atunci de ce am mai repetat?”, revine Grohl intrigat

”Ca să putem să facem totul diferit față de ceea ce am repetat.”

După această scurtă introducere, din culise, Dave Grohl și The Muppets oferă publicului un show pe cinste: atât din punct de vedere muzical, cât și umoristic. În clipul de mai jos veți putea urmări și un duel epic la tobe între solistul Foo Fighters și Animal, una dintre păpuși.

Dave Grohl & The Muppets - VIDEO

Recent, Foo Fighters a lansat un EP intitulat ”St Cecilia”. Materialul poate fi descărcat fără niciun cost de pe iTunes, Amazon și Google Play, acesta fiind cadoul formației pentru fani. De asemenea, banii obținuți din vânzările de bilete la viitoarele concerte de promovare a EP-ului vor fi donați celor afectați de atentatul terorist din Paris.

EP-ul ”St Cecilia” conține 5 piese. Mai jos puteți asculta melodia care dă titlul acestui material.

Foo Fighters - ”St Cecilia”

Anul acesta, The Muppets vor ajunge și în România. Celebrele păpuși vor aduce în mai multe orașe ale țării spectacolul muzical „Sesame Street Live - Elmo makes music”. Detalii în evenimentele de mai jos.

Comentează

Trending