Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Concerte de Crăciun la București, în perioada 6 - 23 decembrie

Atmosfera sărbătorilor de iarnă va fi întreținută în București printr-o serie de concerte de Crăciun cu intrare liberă. Acestea se vor desfășura în perioada 6 - 23 decembrie, în parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut și ca Parcul Titan sau Parcul IOR). Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Alexandra Ușurelu, Bere Gratis, Narcisa Suciu.
Alexandra Ușurelu, Ducu Bertzi și Mircea Vintilă susțin concerte de Crăciun în București

Alexandra Ușurelu, Ducu Bertzi și Mircea Vintilă susțin concerte de Crăciun în București

Primăria Sectorului 3 organizează în perioada 6 - 23 decembrie, în parcul Alexandru Ioan Cuza, o serie de şapte evenimente muzicale dedicate Crăciunului. Seria concertelor va fi deschisă duminică, de Sfântul Nicolae, și va continua în weekend-ul următor, precum şi în fiecare seară între 20 şi 23 decembrie. Bucureştenii sunt aşteptaţi începând cu ora 17:30 la cele şapte seri de sărbătoare, găzduite de foişorul din capătul aleii principale a parcului Alexandru Ioan Cuza (zonă de acces la intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii).

Evenimentele vor purta publicul printr-o gamă muzicală diversă, dar unită de emoția Crăciunului. Printre artiștii care vor crea atmosfera de sărbătoare îi amintim pe Narcisa Suciu, Mircea Vintilă, Annes, Ducu Bertzi, Alexandra Ușurelu, Cornelia și Lupu Rednic, Bere Gratis şi Adrian Naidin.

Concerte de Crăciun 2015, București

Concerte de Crăciun 2015, București

De asemenea, sâmbătă, 19 decembrie, va fi organizat Concertul tradițional de Crăciun. Acesta va avea loc de la ora 17.30 în parcul Titan, la scena de lângă lac (zonă de acces la intersecția străzilor Câmpia Libertății și Liviu Rebreanu).

Accesul publicului la aceste evenimente este gratuit.

Programul concertelor de Crăciun, decembrie 2015, București:

  • 6 decembrie: MiniArtShow, Silvia Dumitrescu & Andantino, Ducu Bertzi
  • 12 decembrie: Marius Bațu, Alexandra Ușurelu & Muse Quartet
  • 13 decembrie: Ansamblul Burnașul, Cornelia și Lupu Rednic
  • 20 decembrie: Corul Sfântul Andrei Criteanul, Annes
  • 21 decembrie: Cor Music Sound, Mircea Vintilă & Trupa Brambura
  • 22 decembrie: Mellina, Bere Gratis
  • 23 decembrie: Cor Music Sound, Adrian Naidin Trio, Claudia Hanghiuc & Friends
  • 19 decembrie: Cor Music Sound, Narcisa Suciu, Acapella - dirijor George Miron, Monica Anghel și Andrei Tudor Band, Orchestra Mundi Colour, dirijor Alexandru Ilie, Ana Cebotari

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alexandra UșureluBere GratisDucu BertziMellinaMircea VintilăMonica AnghelMuse Quartet
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay va cânta la Super Bowl în februarie 2016

După show-ul cu recorduri de audiență oferit anul trecut la Super Bowl de Katy Perry și Lenny Kravitz, vine rândul...

Închide