Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Selah Sue la București: o categorie de bilete este sold out

Biletele din categoria VIP la concertul Selah Sue de pe 15 decembrie au fost epuizate. Fanii artistei mai au la dispoziție biletele din categoriile B și C.

Publicat

pe

Selah Sue
Selah Sue

La doar 6 luni de la precedendul show la Arenele Romane, Selah Sue revine în țara noastră pentru a susține un nou concert, de această dată la Berăria H. În cadrul show-ului vor fi interpretate atât piese de pe primul album, cât și de pe cel de-al doilea material, „Reason”.

Cel mai recent disc Selah Sue a fost lansat în martie 2015. Albumul, promovat în mai și la București, a primit Discul de Aur în Belgia, țara natală a artistei.

„Tot ce fac se bazează pe instinct, nu sunt expertă, dar pot auzi o melodie o singură dată și o pot reproduce cu toate nuanțele și artificiile chiar și după 20 de ani”, spune Selah Sue.

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își regăsește adevărata identitate muzicală odată cu „Reason”. „Este o ecuație cu multe variabile”, spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar și în Londra, Jamaica și Los Angeles, cu doi producători experimentați, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) și suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM și rapperul american Childish Gambino.

Folosind texturi distincte, fidelă publicului său, formației sale, sie însăși și setei de muzică, Selah Sue reușește să redea lumina și întunericul din fiecare dintre noi. Artista nu se compromite, sufletul său este expus, neliniștit și seducător.

Prețuri bilete pentru concertul Selah Sue de la Berăria H (Presale):

  • 60 LEI – Cat. C – (părțile laterale) cu loc la masă (70 de lei la intrare)
  • 75 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă (80 de lei la intrare)
  • 95 LEI – Cat. A (VIP) – în fața scenei cu loc la masă - Sold Out

Numărul de bilete este limitat.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş Selah Sue Concert Berăria H 2015
Concerte marți, 15 decembrie 2015

Selah Sue

Loc
Berăria H
PUBLICITATE
Comentează

Trending