Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Concert 2Cellos la Sala Palatului - Program și reguli de acces

2Cellos, duo-ul inedit format din “oamenii-orchestră” Luka Sulic și Stjepan Hauser, revine în România pe 6 decembrie pentru un nou concert la Sala Palatului din București. Consultă în articol programul și regulile de acces pentru eveniment.

Concert 2Cellos - Bucuresti 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Luka Sulic și Stjepan Hauser sunt originari din Croația și împreună au obținut un succes internațional de proporții, ridicând ștafeta show-urilor în care violoncelul ocupă rolul principal. Stilul lor a rupt barierele între diferite genuri muzicale, dând o altă față elementelor de muzică clasică, pop, rock sau electro.

Astfel, publicul prezent pe 6 decembrie la Sala Palatului va putea trăi o experiență live antrenantă, ascultând AC/DC, Iron Maiden, Michael Jackson, Prodigy și nu numai într-o interpretare inedită, augmentată vizual de proiecții și joc de lumini.

Programul concertului 2Cellos (Sala Palatului):

Accesul publicului va începe de la ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină începând cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Acces copii:

Nu se recomandă prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces gratuit până la vârsta de 5 ani doar dacă sunt respectate condițiile de mai jos:

 1. Copiii trebuie să aibă căști de protecșie pentru sunetul;
 2. Copiii vor fi ținuți în brațe de către adulți;
 3. Nu este recomandat ca un adult să vină însoțit de mai mult de un copil.
 4. La intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului.
 5. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor.
 6. Minorilor cu vârsta de 5 ani sau peste li se va permite accesul în incinta locației doar pe baza unui bilet valid.

În sala de concerte nu va fi permis accesul cu:

 • brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură
 • căști motociclist,
 • conserve, artificii,
 • bannere susținute de bețe,
 • spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie,
 • lanțuri, bagaje voluminoase, lasere,
 • aparate foto profesionale,
 • aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

 • Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Prețuri bilete la concertul 2Cellos de la București, 2015:

 • 300 lei – VIP
 • 250 lei – Categoria I
 • 190 lei – Categoria a II-a
 • 140 lei – Categoria a III-a
 • 110 lei – Categoria a IV-a

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 2Cellos
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl cântă împreună cu The Muppets - VIDEO

Dave Grohl a interpretat piesa ”Learn To Fly” alături de The Muppets. Momentul poate fi urmărit în clipul din articol,...

Închide