Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Coldplay va cânta la Super Bowl în februarie 2016

După show-ul cu recorduri de audiență oferit anul trecut la Super Bowl de Katy Perry și Lenny Kravitz, vine rândul trupei Coldplay să ridice ștacheta și mai sus. Formația va fi cap de afiș al concertului din pauza de la Super Bowl 2016. Informația a fost confirmată atât de NFL (Liga Națională de Fotbal), cât și de formație.

Chris Martin (Coldplay) la filmarea videoclipului "A Sky Full Of Stars" (foto: coldplay_news (Instagram user))

După multe speculații privind artistul care va cânta la Super Bowl 2016, a apărut și confirmarea oficială din partea organizatorilor. Trupa căreia i se va încredința sarcina de a întreține atmosfera la cel mai mediatizat eveniment sportiv american al anului este Coldplay. NFL a făcut anunțul joi, 3 decembrie, vestea fiind apoi răspândită și de formație.

”Este oficial: vom cânta în pauza celei de-a 50-a ediții Super Bowl!”, a anunțat cu mult entuziasm Coldplay pe pagina de Facebook.

It's official: we're performing at the Pepsi Super Bowl 50 Halftime Show! #PepsiHalftime

Posted by Coldplay on Thursday, December 3, 2015

Super Bowl 2016 va avea loc pe 7 februarie, pe Stadionul Levi din Santa Clara, California. Audiența evenimentului este estimată la peste 100 de milioane de telespectatori, la ediția precedentă fiind atins recordul de 114.440.000 de telespectatori.

Coldplay a lansat pe 3 decembrie un nou album, intitulat ”A Head Full Of Dreams”, astfel încât este de așteptat ca setlistul pentru Super Bowl să includă și piese de pe acest disc. Mai jos puteți asculta cea mai recentă melodie dezvăluită de pe noul material, respectiv ”Hymn for the Weekend”. Piesa a fost înregistrată în colaborare cu Beyonce, așadar sunt șanse mari să devină populară nu doar în rândul ascultătorilor de alternative, ci și de R&B și pop.

Coldplay - ”Hymn for the Weekend” feat. Beyonce - AUDIO

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

La show-ul din cadrul Super Bowl au cântat în anii precedenți Katy Perry și Lenny Kravitz, Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Madonna.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert 2Cellos la Sala Palatului - Program și reguli de acces

2Cellos, duo-ul inedit format din “oamenii-orchestră” Luka Sulic și Stjepan Hauser, revine în România pe 6 decembrie pentru un nou...

Închide