Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un nou spectacol "Christmas in Vienna", anunțat la Sala Palatului pe 19 decembrie

Un nou spectacol "Christmas in Vienna" a fost programat pe 19 decembrie, de la ora 16:00. În aceeași zi va mai avea loc un concert, de la 19:30. La matineu, însă, biletele vor fi mai ieftine, având prețuri cuprinse între 150 și 60 de lei.

Publicat

pe

Strauss Festival Orchestra Vienna
Strauss Festival Orchestra Vienna

Strauss Festival Orchestra Vienna susține, pentru al 7-lea an consecutiv în România, Concertul de Crăciun autentic vienez, care este similar Concertului de Anul Nou pe care Orchestra îl susține în Wiener Konzerthaus. Cunoscuți publicului nostru după ce au participat ca invitați în Festivalul Enescu, artiștii au demonstrat an de an valoarea incontestabilă care le-a adus supremația între orchestrele de același gen. Interesul manifestat pentru orchestra vieneză a fost de fiecare dată masiv și spectacolele au fost sold-out. Astfel, și în acest an, Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, va susține două spectacole la Sala Palatului.

La cererea publicului, concertul „Christmas in Vienna” va avea loc și de la ora 16.00. Publicul va beneficia de același program și aceeași strălucire ca la spectacolul de seara, dar prețurile vor fi mai mici.

Prețuri bilete la "Christmas in Vienna" din 19 decembrie, ora 16:00:

  • VIP - 150 de lei
  • categoria I – 100 de lei
  • categoria a II-a – 60 de lei

Concertul „Christmas in Vienna”, susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, cu participarea sopranei vieneze Monika Mosser se detașează considerabil între evenimentele de același gen care abundă în această perioadă a anului. Măiestria artiștilor și garanția unui spectacol autentic vienez au făcut diferența pentru publicul din toată țara. Orchestra susține un turneu de 12 concerte, din care, la cererea publicului,câte două spectacole în București, Timișoara și Iași, iar în restul orașelor biletele sunt aproape epuizate.

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondată în 1978 de legendarul dirijor Peter Guth, care este în continuare liderul artistic al grupului și care este considerat cel mai mare specialist în Strauss din zilele noastre. Maestrul Willy Büchler, conduce de peste 20 de ani ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna, bucurându-se de un succes colosal pe scenele lumii, ca și soprana vieneză Monika Mosser.

Spectacolul „Christmas in Vienna” face parte din Proiectul național cultural „Artă contra Drog 2015”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula” în parteneriat cu CIADO România (președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici).

Trending