Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

"Bohemian Rhapsody" de la Queen, în pași de balet - VIDEO

Queen sărbătorește 40 de ani de la lansarea piesei "Bohemian Rhapsody" într-un mod inedit. Dansatori ai Corpului Național de Balet al Angliei au oferit cunoscutei melodii o nouă interpretare artistică, ce vine în completarea dimensiunii teatrale a compoziției.
Queen - Bohemian Rhapsody Reinterpreted - English National Ballet

Queen - Bohemian Rhapsody Reinterpreted - English National Ballet

"Bohemian Rhapsody", una dintre cele mai populare piese Queen, împlinește anul acesta 40 de ani de la apariția sa pe piață. Pentru a marca această aniversare, Corpul Național de Balet al Angliei a oferit propria interpretare a compoziției, folosind dansul ca formă de exprimare artistică.

”Deși timpul trece, Queen și Freddie continuă să trăiască prin noi, în amintirile noastre. La începutul dansului, ne uităm la ceva ce pare a fi o siluetă a statuii lui Freddie. Apare apoi o femeie ce începe să danseze în jurul său, iar cu fiecare atingere a sa îl readuce pe Freddie la viață”, a declarat James Streeter, coregraful corpului de balet.

Pulsul piesei "Bohemian Rhapsody" este redat prin pași de balet de către Erina Takahashi și James Forbat, cei mai buni dansatori ai Corpului Național de Balet al Angliei.

VIDEO: Queen - "Bohemian Rhapsody", reinterpretată de Corpul Național de Balet al Angliei

"Bohemian Rhapsody" a fost compusă de Freddie Mercury și se regăsește pe albumul "A Night at the Opera", lansat în 1975 și considerat de majoritatea criticilor cel mai bun material din discografia Queen. În amintirea compozitorului, vă oferim mai jos un moment live de excepție, din cadrul unui concert susținut de formație în 1982.

Queen - ”Bohemian Rhapsody” (Live at The Bowl 1982)

Anul viitor, fanii trupei Queen din România vor avea oportunitatea de a asculta live "Bohemian Rhapsody" în cadrul unui concert ce avea loc la București. Queen și Adam Lambert vor susține primul show în țara noastră pe 21 iunie 2016. Concertul va avea loc în Piața Constituției, biletele fiind puse în vânzare la prețuri cuprinse între 597 de lei și 141 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele: "Dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică"

Adele a acordat un interviu revistei Time în care a vorbit atât despre muzica sa, cât și despre viața privată....

Închide