Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Basistul de la Paramore, Jeremy Davis, a părăsit trupa

Jeremy Davis, basistul de la Paramore, a decis să părăsească trupa. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a formației, însă membrii nu au oferit foarte multe detalii cu privire la motivul plecării sale.
Paramore

Paramore

Trupa Paramore a anunțat pe pagina oficială de facebook plecarea basistului, Jeremy Davis, descriind-o ca fiind ceva „foarte dureros”, însă fără să ofere prea multe detalii. Anunțul a fost unul cu tentă pozitivă, sugerând faptul că despărțirea de basist a fost o decizie amicală.

„Avem speranțe mari pentru viitorul Paramore, dar și pentru ce va face Jeremy în continuare”, a declarat Paramore.

În plus trupa a promis că nu se va destrăma, deși în prezent mai are doar doi membri originali - vocalista Hayley Williams și chitaristul Taylor York, care vor onora toate evenimentele programate pentru 2016.

Basistul a fost alături de Paramore încă de la începuturi, atunci când Williams și frații  Farro cântau prin Franklin. Jeremy a părăsit trupa în 2005, chiar când Paramore se pregătea de lansarea albumului de debut „All We Know is Falling”, însă s-a reîntors în formație pentru turneul de promovare al albumului „Riot” din 2007. De atunci Davis a continuat să cânte în trupă, până în 2015.

Citește mai multe despre Paramore
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015, după căutările pe Google

Pe final de an, Google ne oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai populare concerte și festivaluri din 2015....

Închide