Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Basistul de la Paramore, Jeremy Davis, a părăsit trupa

Jeremy Davis, basistul de la Paramore, a decis să părăsească trupa. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a formației, însă membrii nu au oferit foarte multe detalii cu privire la motivul plecării sale.
Paramore

Paramore

Trupa Paramore a anunțat pe pagina oficială de facebook plecarea basistului, Jeremy Davis, descriind-o ca fiind ceva „foarte dureros”, însă fără să ofere prea multe detalii. Anunțul a fost unul cu tentă pozitivă, sugerând faptul că despărțirea de basist a fost o decizie amicală.

„Avem speranțe mari pentru viitorul Paramore, dar și pentru ce va face Jeremy în continuare”, a declarat Paramore.

În plus trupa a promis că nu se va destrăma, deși în prezent mai are doar doi membri originali - vocalista Hayley Williams și chitaristul Taylor York, care vor onora toate evenimentele programate pentru 2016.

Basistul a fost alături de Paramore încă de la începuturi, atunci când Williams și frații  Farro cântau prin Franklin. Jeremy a părăsit trupa în 2005, chiar când Paramore se pregătea de lansarea albumului de debut „All We Know is Falling”, însă s-a reîntors în formație pentru turneul de promovare al albumului „Riot” din 2007. De atunci Davis a continuat să cânte în trupă, până în 2015.

Citește mai multe despre Paramore
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TOP 10: Cele mai populare concerte și festivaluri din 2015, după căutările pe Google

Pe final de an, Google ne oferă o imagine de ansamblu asupra celor mai populare concerte și festivaluri din 2015....

Închide