Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Andre Rieu revine la București pe 11 iunie 2016

André Rieu revine în România alături de Orchestra Johann Strauss. Regele Valsului va concerta în Piața Constituției din București pe 11 iunie 2016. Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare pe 22 decembrie.

Publicat

pe

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist și compozitor André Rieu își respectă promisiunea și anunță cu bucurie noul său concert de la București. Spectacolul va avea loc pe 11 iunie 2016. Cu acest prilej, Piața Constituției va deveni ”Centrul Universului” și în anul 2016. Așa a descris celebrul violonist André Rieu locul care, în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puțin de șapte concerte susținute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori.  André Rieu a scris astfel o pagina importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica și dansurile  tradiționale, prin prezența remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferința românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu ”Live în București”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaș, acest lucru influențând în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.

Andre Rieu - Live in Bucharest (Preview DVD)

Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci și de entuziasmul și buna dispoziţie pe care artistul și orchestra sa reușesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.

Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piața Constituției vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârșit. Un concert de înaltă ținută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoție și bucurie.

Biletele pentru concertul Andre Rieu de la București, din 2016:

Biletele au fost puse în vânzare marți, 22.12.2015, de la ora 10:00. Prețurile acestora variază, în funcție de categoria de loc, între 160 și 800 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 11 iunie 2016

Andre Rieu

Loc
Piața Constituției

Trending