Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Aeon Blank și Arashai cânta cu Alternosfera pe 19 decembrie

Concertul Alternosfera programat pe 19 decembrie va fi deschis de trupele Aeon Blank și Arashai. Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din București, într-un cort încălzit.
Alternosfera

Alternosfera

Despre Aeon Blank:

Aeon Blank este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave și gothic. O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câștigând și titlul de Best Alternative Newcomer în cadrul Metalhead Awards.

Trupa a semnat anul trecut cu Universal Music Romania și are două albume la activ, “Handmadegods & Godmadedemons” (2012) și “Dark Waters” (2014). Aeon Blank îi are în componență pe: Emil Luca - chitară și voce, Mircea Becherescu - chitară, Adrian Popescu - bass, Zory David - clape și Radu Artin - tobe.

Despre Arashai:

"Arashai nu este mai mult decât transpunerea sub formă de vibrații a patru personalități diferite. Am format Arashai ca un mod de a ne exprima ideile, nemulțumirile, convingerile și frustrările, de a pune laolată toate influențele noastre, muzicale sau nu, pentru a crea ceva nou și de a transmite un mesaj. Nu suntem adeptii lui "sună ca" și ai lui "seamănă cu", nu suntem fanii genurilor și clasificărilor. "Rap metal", "stoner", "sludge", "nu metal", "hardcore" nu pot să ne descrie." - Arashai

Alternosfera este o formație de rock alternativ din Republica Moldova înființată în 1998. Trupa are în discografie 5 albume și un EP. În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ, ca urmare a concursului organizat de metalhead.ro la gala METALHEAD Alternative Rock Awards.

Prețuri bilete la concertul Alternosfera de la Arenele Romane:

  • 40 lei (până pe 18 decembrie)
  • 50 lei (în ziua concertului și la intrare)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Aeon BlankAlternosferaArashai
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher a lansat o piesă nouă : "Girl With X-Ray Eyes" - AUDIO

Noel Gallagher a dezvăluit o nouă piesă, intitulată ”Girl With X-Ray Eyes”. Compozița se regăsește pe B-side-ul single-ului ”The Dying...

Închide