Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele: "Dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică"

Adele a acordat un interviu revistei Time în care a vorbit atât despre muzica sa, cât și despre viața privată. Artista britanică a mărturisit că se împotrivește ideii de a face din viața sa intimă un subiect public, dorindu-și ca iubitul și copilul ei să se bucure de un trai normal, ferit de luminile reflectoarelor.

Publicat

pe

Adele pe coperta revistei Time
Adele pe coperta revistei Time │ FOTO: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine

Adele a reușit ca pe final de an, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare, iar asta în doar o lună de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

În aceste condiții, Adele a redevenit, după o pauză de 4 ani, cea mai populară artistă din industria muzicală, oferind presei multe subiecte de interes. Toată această atenție nu este, însă, un motiv de bucurie pentru Adele, care se teme de faimă, după cum a declarat în mai multe interviuri. Tocmai din acest motiv, își dorește ca viața ei să fie cât se poate de normală, pentru a nu pierde contactul cu realitatea.

"Viața mea este normală, atât cât poate fi ea de normală în condițiile date. Cred că mulți vor fi surprinși, dar atunci când nu sunt la o ședință foto sau la un interviu, stau doar cu iubitul meu și cu copilul. Cred că e important să nu te lași consumat de faimă, ca să nu fii afectat de ea. E important să nu uiți cine ești. Dacă pierzi contactul cu tine, nimeni nu va mai dori să te asculte sau să vorbească cu tine. Doar te vor arăta cu degetul și vor râde. De tine, nu cu tine", a declarat Adele pentru revista Time.

Continuându-și ideea, artista a mărturisit că va face orice pentru a-și ține intimitatea departe de viața publică.

”Albumul meu este despre viața mea, așa că în cazul ăsta voi vorbi despre ea. Dar dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică. Iar asta în special pentru că iubitul meu nu e faimos. Cred că e nedrept ca cineva să pretindă acces nelimitat în viața mea privată, în condițiile în care familia mea nu este un brand. Unii fac asta, iar dacă ei sunt fericiți, atunci bravo lor, totul e ok. Dar eu nu vreau ca familia mea să fie ”bagajul meu”. Dacă fiul meu, atunci când va fi suficient de mare să decidă pentru el, va dori să fie cunoscut pentru faptul că e copilul meu, mă voi enerva, dar nu îl voi opri. Va fi decizia lui. Dar cariera asta a fost visul meu, nu al lor.”

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending