Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele: "Dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică"

Adele a acordat un interviu revistei Time în care a vorbit atât despre muzica sa, cât și despre viața privată. Artista britanică a mărturisit că se împotrivește ideii de a face din viața sa intimă un subiect public, dorindu-și ca iubitul și copilul ei să se bucure de un trai normal, ferit de luminile reflectoarelor.

Publicat

pe

Adele pe coperta revistei Time
Adele pe coperta revistei Time │ FOTO: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine

Adele a reușit ca pe final de an, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare, iar asta în doar o lună de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

În aceste condiții, Adele a redevenit, după o pauză de 4 ani, cea mai populară artistă din industria muzicală, oferind presei multe subiecte de interes. Toată această atenție nu este, însă, un motiv de bucurie pentru Adele, care se teme de faimă, după cum a declarat în mai multe interviuri. Tocmai din acest motiv, își dorește ca viața ei să fie cât se poate de normală, pentru a nu pierde contactul cu realitatea.

"Viața mea este normală, atât cât poate fi ea de normală în condițiile date. Cred că mulți vor fi surprinși, dar atunci când nu sunt la o ședință foto sau la un interviu, stau doar cu iubitul meu și cu copilul. Cred că e important să nu te lași consumat de faimă, ca să nu fii afectat de ea. E important să nu uiți cine ești. Dacă pierzi contactul cu tine, nimeni nu va mai dori să te asculte sau să vorbească cu tine. Doar te vor arăta cu degetul și vor râde. De tine, nu cu tine", a declarat Adele pentru revista Time.

Continuându-și ideea, artista a mărturisit că va face orice pentru a-și ține intimitatea departe de viața publică.

”Albumul meu este despre viața mea, așa că în cazul ăsta voi vorbi despre ea. Dar dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică. Iar asta în special pentru că iubitul meu nu e faimos. Cred că e nedrept ca cineva să pretindă acces nelimitat în viața mea privată, în condițiile în care familia mea nu este un brand. Unii fac asta, iar dacă ei sunt fericiți, atunci bravo lor, totul e ok. Dar eu nu vreau ca familia mea să fie ”bagajul meu”. Dacă fiul meu, atunci când va fi suficient de mare să decidă pentru el, va dori să fie cunoscut pentru faptul că e copilul meu, mă voi enerva, dar nu îl voi opri. Va fi decizia lui. Dar cariera asta a fost visul meu, nu al lor.”

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

Trending