Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Adele: "Dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică"

Adele a acordat un interviu revistei Time în care a vorbit atât despre muzica sa, cât și despre viața privată. Artista britanică a mărturisit că se împotrivește ideii de a face din viața sa intimă un subiect public, dorindu-și ca iubitul și copilul ei să se bucure de un trai normal, ferit de luminile reflectoarelor.
Adele pe coperta revistei Time

Adele pe coperta revistei Time │ FOTO: Erik Madigan Heck pentru Time Magazine

Adele a reușit ca pe final de an, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplare în doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 10 milioane de exemplare, iar asta în doar o lună de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

În aceste condiții, Adele a redevenit, după o pauză de 4 ani, cea mai populară artistă din industria muzicală, oferind presei multe subiecte de interes. Toată această atenție nu este, însă, un motiv de bucurie pentru Adele, care se teme de faimă, după cum a declarat în mai multe interviuri. Tocmai din acest motiv, își dorește ca viața ei să fie cât se poate de normală, pentru a nu pierde contactul cu realitatea.

"Viața mea este normală, atât cât poate fi ea de normală în condițiile date. Cred că mulți vor fi surprinși, dar atunci când nu sunt la o ședință foto sau la un interviu, stau doar cu iubitul meu și cu copilul. Cred că e important să nu te lași consumat de faimă, ca să nu fii afectat de ea. E important să nu uiți cine ești. Dacă pierzi contactul cu tine, nimeni nu va mai dori să te asculte sau să vorbească cu tine. Doar te vor arăta cu degetul și vor râde. De tine, nu cu tine", a declarat Adele pentru revista Time.

Continuându-și ideea, artista a mărturisit că va face orice pentru a-și ține intimitatea departe de viața publică.

”Albumul meu este despre viața mea, așa că în cazul ăsta voi vorbi despre ea. Dar dacă vei încerca să te apropii de familia mea, voi deveni o leoaică. Iar asta în special pentru că iubitul meu nu e faimos. Cred că e nedrept ca cineva să pretindă acces nelimitat în viața mea privată, în condițiile în care familia mea nu este un brand. Unii fac asta, iar dacă ei sunt fericiți, atunci bravo lor, totul e ok. Dar eu nu vreau ca familia mea să fie ”bagajul meu”. Dacă fiul meu, atunci când va fi suficient de mare să decidă pentru el, va dori să fie cunoscut pentru faptul că e copilul meu, mă voi enerva, dar nu îl voi opri. Va fi decizia lui. Dar cariera asta a fost visul meu, nu al lor.”

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna a lansat o serie de teasere misterioase pentru noul album "ANTI"

Rihanna se pregăteşte pentru lansarea noului album "ANTI", iar de curând aceasta a lansat câteva teasere misterioase care par inspirate...

Închide