Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Adele, depășită în topul iTunes de un concurent la The Voice USA. Urmărește-l pe Jordan Smith - VIDEO

Semifinala celui de-al 9-lea sezon The Voice USA a avut parte de un moment live de excepție. Jordan Smith, concurent în echipa lui Adam Levine, a interpretat piesa "Somebody to Love" din repertoriul Queen și a reușit să obțină o performanță impresionantă. În doar 30 de minute de la punerea în vânzare a piesei, Jordan a ajuns pe prima poziție în topul iTunes, surclasând hitul ”Hello” al lui Adele.
Jordan Smith cântând live & reacția antrenorului Adam Levine la finalul prestației

Jordan Smith cântând live & reacția antrenorului Adam Levine la finalul prestației

De la punerea în vânzare a noului single Adele, ”Hello”, niciun cântăreț/trupă din ”liga profesioniștilor” nu a reușit să-i fure artistei britanice locul întâi în topul american al single-urilor iTunes. Justin Bieber a fost și încă este un contracandidat puternic, încă nici măcar el nu urcat mai sus de cea de-a doua poziție în acest clasament, ”Hello” părând de neclintit.

Uneori apar, însă, surprize, ce demonstrează că un moment live de excepție poate face minuni. Jordan Smith este una dintre aceste ”surprize”, artistul american reușind o performanță incredibilă. Deși este un simplu concurent la The Voice USA, fără o bază solidă de fani, cum are Justin BieberJordan a declasat-o de pe prima poziție pe Adele. Piesa care i-a adus locul întâi în iTunes este "Somebody to Love", de la Queen, interpretarea lui făcându-l pe antrenorul său, Adam Levine, să arunce microfonul și să exclame:

”Nu mai este nimic de zis!”

La doar 30 de minute de la punerea în vânzare a coverului lui Jordan Smith, Adele a trecut pe poziția a doua în topul iTunes. Mai mult decât atât, Jordan Smith este și acum pe primul loc în acest clasament, la 3 zile de la prestația sa.

The Voice 2015: Jordan Smith - "Somebody to Love" - VIDEO

Așa cum era de așteptat, Jordan Smith va merge mai departe, în finala The Voice USA, ce va avea loc lunea viitoare, pe 14 decembrie. În cadrul show-ului vor cânta Justin Bieber, Coldplay, Missy Elliot, The Weeknd și mulți alți invitați surpriză.

Citește mai multe despre Adam LevineAdele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă piese cu aer Bond compuse de Lana Del Rey: "24" și "Swan Song" - AUDIO

Lana Del Rey, o mare împătimită a filmelor, a declarat într-un interviu că își dorește să înregistreze o piesă pentru...

Închide