Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Vunk dedică o piesă victimelor din Colectiv care "au plecat într-Un Nou Univers"

Pe 30 octombrie, cu câteva ore înainte să se petreacă tragedia din clubul Colectiv, trupa Vunk înregistra prima piesă dintr-o serie de live sessions. Denumită de Cornel Ilie ”#Rockoritoare”, piesa este dedicată de formație “celor care au plecat intr-Un Nou Univers”.
Vunk

Vunk

“În ziua în care România s-a schimbat definitiv, pe 30 octombrie, filmam primul cântec din seria noastră de Live Sessions, ‪#Rockoritoare. Este o versiune emoționantă, la care ne-au ajutat prietenele noastre de la Muse Quartet. Pentru cei care acum sunt într-Un Nou Univers, sper să audă de la noi, cei rămași aici, doar muzica oamenilor, nu și strigătele, judecățile, durerile și nepăsările. Iubește lumea”, scria pe pagina sa de Facebook și Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care a pierdut colegi de scenă și prieteni dragi în tragedia din 30 octombrie de la clubul Colectiv.

Orchestrația pentru cvartet a noii versiuni “Un Nou Univers”, care deschide seria #Rockoritoare Live Sessions, a fost realizată de Corina Ciuplea, pe muzica si textul realizate de Cornel Ilie.

VUNK - ”Un Nou Univers” (Rockoritoare Live Sessions)

Un Nou Univers” pledează pentru o lume în care oamenii îndraznesc să viseze, să creadă în visurile lor și să le transforme în realitate. O lume mai bună, în care visul fiecărui om reprezintă o promisiune de mai bine, făcută universului, acesta este mesajul transmis de trupa Vunk.

“Suntem datori să încercăm, să îndrăznim să ne împlinim visurile. Oricât de nerealizabile ar părea. Oricât de fanteziste”, spune Cornel Ilie.

Pe 25 noiembrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Café, fanii trupei vor putea sa participe la o aniversare a “ultimilor cinci ani de Vunk”, la concertul “Hituri si Mituri”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Două concerte The Dire Straits Experience, programate în România pentru martie 2016

Fanii Dire Straits vor putea asculta live hiturile trupei în martie 2016. Fostul proiect The Straits, intitulat acum The Dire...

Închide