Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Vunk dedică o piesă victimelor din Colectiv care "au plecat într-Un Nou Univers"

Pe 30 octombrie, cu câteva ore înainte să se petreacă tragedia din clubul Colectiv, trupa Vunk înregistra prima piesă dintr-o serie de live sessions. Denumită de Cornel Ilie ”#Rockoritoare”, piesa este dedicată de formație “celor care au plecat intr-Un Nou Univers”.
Vunk

Vunk

“În ziua în care România s-a schimbat definitiv, pe 30 octombrie, filmam primul cântec din seria noastră de Live Sessions, ‪#Rockoritoare. Este o versiune emoționantă, la care ne-au ajutat prietenele noastre de la Muse Quartet. Pentru cei care acum sunt într-Un Nou Univers, sper să audă de la noi, cei rămași aici, doar muzica oamenilor, nu și strigătele, judecățile, durerile și nepăsările. Iubește lumea”, scria pe pagina sa de Facebook și Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care a pierdut colegi de scenă și prieteni dragi în tragedia din 30 octombrie de la clubul Colectiv.

Orchestrația pentru cvartet a noii versiuni “Un Nou Univers”, care deschide seria #Rockoritoare Live Sessions, a fost realizată de Corina Ciuplea, pe muzica si textul realizate de Cornel Ilie.

VUNK - ”Un Nou Univers” (Rockoritoare Live Sessions)

Un Nou Univers” pledează pentru o lume în care oamenii îndraznesc să viseze, să creadă în visurile lor și să le transforme în realitate. O lume mai bună, în care visul fiecărui om reprezintă o promisiune de mai bine, făcută universului, acesta este mesajul transmis de trupa Vunk.

“Suntem datori să încercăm, să îndrăznim să ne împlinim visurile. Oricât de nerealizabile ar părea. Oricât de fanteziste”, spune Cornel Ilie.

Pe 25 noiembrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Café, fanii trupei vor putea sa participe la o aniversare a “ultimilor cinci ani de Vunk”, la concertul “Hituri si Mituri”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Două concerte The Dire Straits Experience, programate în România pentru martie 2016

Fanii Dire Straits vor putea asculta live hiturile trupei în martie 2016. Fostul proiect The Straits, intitulat acum The Dire...

Închide