Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Voltaj donează victimelor din Colectiv încasările concertului "Din toată inima Simfonic"

Voltaj va susține la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca concertul caritabil “Din toata inima Simfonic”. Evenimentul va avea loc pe 3 Decembrie 2015, banii urmând să fie donați celor aflați în suferință în urma tragediei din Clubul Colectiv.

Concert VOLTAJ la Sala Palatului pe 16 octombrie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În urma succesului înregistrat la concertul caritabil de la Sala Palatului din București, de pe 16 octombrie 2015, care a fost sold-out cu 3 săptămâni înainte, Voltaj s-a hotărât să reia la Cluj-Napoca una dintre cele mai mari producții a unei formații românești - un eveniment muzical în care hiturile formației vor fi cântate într-o manieră inedită, alături de o orchestră simfonică, formată din 45 de muzicieni.

Încasările concertului de la București au fost donate către copiii aflați în dificultate prin intermediul asociațiilor: World Vision Romania, Salvați Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundația Casa Hospice.

“Cu toate că, inițial, ne doream ca banii strânși din vânzarea biletelor de la Cluj să fie donați către copii, în urma evenimentelor de la Club Colectiv, ne-am hotărât ca banii s-ajungă la cei afectați de această tragedie. Ne pare rău pentru tot ce s-a întâmplat și suntem cu sufletul alături de ei”, a spus Călin Goia, solistul formației Voltaj.

Toate încasările concertului "Din toată inima Simfonic" de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca vor fi donate celor aflați în suferința în urma tragediei din #Colectiv. Biletele sunt disponibile la casieria Sălii Polivalente din Cluj, în reteaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Postei Romane, in librariile Carturesti si Humanitas și online.

Prețuri bilete la concertul Voltaj - "Din toată inima Simfonic":

  • Categoria 1: 40 lei
  • Categoria 2: 20 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Voltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezident Ex amână lansarea noului album: "Tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toți"

Rezident Ex a anunțat că va amâna lansarea celui de-al doilea album și susținerea concertelor de promovare aferente. Decizia vine...

Închide