Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Voltaj donează victimelor din Colectiv încasările concertului "Din toată inima Simfonic"

Voltaj va susține la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca concertul caritabil “Din toata inima Simfonic”. Evenimentul va avea loc pe 3 Decembrie 2015, banii urmând să fie donați celor aflați în suferință în urma tragediei din Clubul Colectiv.

Concert VOLTAJ la Sala Palatului pe 16 octombrie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În urma succesului înregistrat la concertul caritabil de la Sala Palatului din București, de pe 16 octombrie 2015, care a fost sold-out cu 3 săptămâni înainte, Voltaj s-a hotărât să reia la Cluj-Napoca una dintre cele mai mari producții a unei formații românești - un eveniment muzical în care hiturile formației vor fi cântate într-o manieră inedită, alături de o orchestră simfonică, formată din 45 de muzicieni.

Încasările concertului de la București au fost donate către copiii aflați în dificultate prin intermediul asociațiilor: World Vision Romania, Salvați Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundația Casa Hospice.

“Cu toate că, inițial, ne doream ca banii strânși din vânzarea biletelor de la Cluj să fie donați către copii, în urma evenimentelor de la Club Colectiv, ne-am hotărât ca banii s-ajungă la cei afectați de această tragedie. Ne pare rău pentru tot ce s-a întâmplat și suntem cu sufletul alături de ei”, a spus Călin Goia, solistul formației Voltaj.

Toate încasările concertului "Din toată inima Simfonic" de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca vor fi donate celor aflați în suferința în urma tragediei din #Colectiv. Biletele sunt disponibile la casieria Sălii Polivalente din Cluj, în reteaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Postei Romane, in librariile Carturesti si Humanitas și online.

Prețuri bilete la concertul Voltaj - "Din toată inima Simfonic":

  • Categoria 1: 40 lei
  • Categoria 2: 20 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Voltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezident Ex amână lansarea noului album: "Tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toți"

Rezident Ex a anunțat că va amâna lansarea celui de-al doilea album și susținerea concertelor de promovare aferente. Decizia vine...

Închide