Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Vitas, muzicianul cu „voce de diamant”, revine în România pe 7 aprilie 2016

Vitas, artistul supranumit ”vocea de diamant” pentru timbrul său unic si abilitatea de a acoperi cinci octave, revine în România după 7 ani de la primul său show în țara noastră. Muzicianul va concerta la Sala Palatului din București pe 7 aprilie 2016.

Publicat

pe

Vitas
Vitas

Vitas, cântărețul și compozitorul supranumit “vocea de diamant” sau “vocea secolului XXI”, va concerta pe 7 aprilie la Sala Palatului. Artistul revine în Romania la 7 ani de la primul său spectacol în țara noastră pentru a încânta alte câteva mii de oameni cu show-ul său atipic, venit parcă dintr-o altă galaxie.

Cu elemente de tehno, dance, muzica clasica, jazz si folk, stilul muzical al lui Vitas pare destul de greu de definit. Însă tocmai acest mix eterogen, la care se adaugă o “voce de diamant” este ceea ce alcatuieste complexul fenomen artistic Vitas. Muzicianul este acompaniat de trupa Diva, iar costumele pentru scenă sunt create de artist. Pe lângă muzică, Vitas cochetează și cu moda și cinematografia, fiind designer și actor.

Vitas – Vitaliy Vladasovich Grachov, pe numele său adevărat – s-a născut în Letonia și a crescut în Odessa, Ucraina, dar adevărata confirmare a primit-o în Rusia, fenomenul creat de muzica lui cucerind apoi, rând pe rând, Asia, America și Europa. Single-ul său “Opera #2”, lansat în 2001, a devenit viral și s-a răspândit în toată lumea. Demis Roussos sau Lucio Dalla s-au numarat printre numele grele ale muzicii care au cântat alături de Vitas.

La concertul din 2002, de la Palatul de Stat din Kremlin, Vitas a stabilit recordul de a fi cel mai tânăr artist care a susținut un concert solo în prestigioasa sală. A urmat succesul incredibil din Asia, dar și concertele din Statele Unite și Canada. În Asia există peste 600 de fan cluburi Vitas, iar site-ul “Vitas China Online” are aproape 6 milioane de membri înregistrați.

Pentru 3 ani consecutiv, Vitas a fost cel mai bine vândut artist din Rusia și a fost considerat “cel mai bun artist străin” al anului 2011 în Asia. Anul trecut, Vitas a susținut unul dintre cele mai grandioase turnee din cariera sa, “My love story. 15 years with you”, prin care aniversează un deceniu și jumătate de când împarte cu fanii săi aceeași poveste de dragoste. Turneul a început la Moscova și continuă în 42 de țări ale lumii.

Prețuri bilete la concertul Vitas din 2016, la Sala Palatului:

  • Vip: 320 lei
  • Categ 1: 260 lei
  • Categ 2: 200 lei
  • Categ 3: 150 lei
  • Categ 4: 90 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 7 aprilie 2016

ANULAT - Vitas

Loc
Sala Palatului

Trending