Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Acțiune în sprijinul jurnalistei Teodora Maftei: fotografiile sale sunt scoase la vânzare

Luni, de la ora 19:00, va avea loc o expoziție cu fotografii realizate de jurnalista Teodora Maftei, rănită grav în incendiul din clubul Colectiv. Expoziția va fi una cu vânzare și va avea loc la The London Street Atelier din București. Fondurile strânse vor fi donate familiei acesteia pentru tratamentele necesare spitalizării.
Teodora Maftei

Teodora Maftei │ FOTO: Alex Stoica

Înaintea tragicului incident din Club Colectiv, Teodora Maftei pregătea lansarea unei expoziții personale de fotografii. Aceasta urma să aibă loc luni, 2 noiembrie, sub emblema: "London Unedited - a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei".

Considerând starea gravă de sănătatea a Teodorei, internate momentan în spital la secţia de terapie intensivă, s-a hotărât ca această expoziție să fie cu vânzare, banii urmând să fie donați familiei pentru tratamentele și operațiile necesare refacerii jurnalistei.

”În urma discuției cu familia Teodorei, am decis împreună să ducem mai departe această expoziție, pentru că și Teo și-ar fi dorit acest lucru.

Vă invităm să ne strângem Luni seară de la orele 19:00 în semn de solidaritate și să-i trimitem gândurile noastre pozitive. Expoziția va fi una cu vânzare, iar toate donațiile strânse în seara aceasta vor merge către familie pentru tratamentele ce vor urma”, transmite Echipa The London Street Atelier.

Expoziția cu fotografiile Teodorei Maftei va avea loc la The London Street Atelier din Dorobanți, sector 1, București, cu începere de la ora 19:00. Intrarea va fi liberă.

”London Street Atelier vă invită să cunoașteți prin viziunea Teodorei Maftei un portret sincer al capitalei britanice, solemn și rebel, conservator și curajos, mândrul oraș de pe Tamisa dezvăluindu-și personalitatea asemeni unui mozaic într-o expoziție de fotografie încununată de o degustare de vinuri.

Un tablou onest, în care frumusețea unui oraș se reflectă în emoția și energia celor ce-l însuflețesc, îi conturează spiritual și îi duc povestea mai departe transpare din sensibilitatea cu care Teodora Maftei captează adevăratul farmec al Londrei, dincolo de majestatea edificiilor sale. În râsete atinse de soarele ce pare străpuns de Big Ben, în frământări alungate de ploaie, în manifeste creative ce recomandă capitala britanică drept unul dintre cele mai efervescnt orașe ale mapamondului, Teodora Maftei s-a concentrat asupra identității Londrei în contemporaneitate, prezentându-i magia în imagini la fel de autentice ca și personalitatea sa.”

UPDATE: Cei care nu au ajuns la expoziție, dar vor să facă o donație pentru Teodora Maftei, au la dispoziție conturile de mai jos. Titularul conturilor este Alexandra-Maria Stoica, verișoara Teodorei.

  • cont ING in LEI: RO03INGB0000999905424321
  • cont ING in EUR: RO23INGB0000999905424252
  • Cod swift: INGBROBU

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Patronul clubului Expirat: "Am pus viața a mii de oameni în pericol. (...) Eu îmi dau demisia"

Clubul Expirat din București se închide, decizia fiind luată chiar de către patronul localului, Andrei Sosa. Într-o scrisoare deschisă, acesta...

Închide