Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Trupa Taxi a lansat piesa "Ce faceți?" - AUDIO

Trupa Taxi a lansat o piesă inspirată de evenimentul tragic petrecut în Colectiv. Melodia se intitulează sugestiv ”Ce faceți?”.

Afectată de incendiul din Colectiv, în care au murit până în prezent 32 de persoane, trupa Taxi a lansat o piesă cu mesaj, intitulată "Ce faceți?". Piesa este un monolog, scris din perspectiva celor care s-au stins din viață pe 30 octombrie.

Taxi - "Ce faceți?" - AUDIO

Trupa Taxi a transmis pe pagina de Facebook condoleanțe familiilor îndoliate, anunțând că următorul lor concert va fi anulat.

”Din respect pentru victimele tragediei de la Colectiv, concertul de joi, 5 noiembrie, de la Berăria H va fi amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și ne rugăm pentru sănătatea celor aflați în suferință.” - Taxi

În seara incendiului, Goodbye To Gravity lansa noul album „Mantras of War” în cadrul unui concert cu intrare liberă. Clubul era plin, audiența fiind estimată la aprox. 400 de spectatori. Potrivit unui martor, un stâlp acoperit cu material de izolație fonică a luat foc de la artificii. Incendiul s-a propagat rapid, materialul de pe tavan s-a aprins și a căzut peste oameni.

La momentul publicării articolului, 135 de persoane sunt internate în diferite spitale din București. Dintre acestea, 18 sunt în stare critică, 17 în stare gravă, 30 sunt intubate şi 71 sunt în stare stabilă.

Citește mai multe despre TAXI
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guvernul acordă ajutoare financiare familiilor cu persoane decedate în Colectiv

Guvernul a anunțat printr-un comunicat oficial că va acorda ajutoare financiare de urgență pentru familiile persoanelor care și-au pierdut viața...

Închide