Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Taxi a lansat piesa "Ce faceți?" - AUDIO

Trupa Taxi a lansat o piesă inspirată de evenimentul tragic petrecut în Colectiv. Melodia se intitulează sugestiv ”Ce faceți?”.

Publicat

pe

Afectată de incendiul din Colectiv, în care au murit până în prezent 32 de persoane, trupa Taxi a lansat o piesă cu mesaj, intitulată "Ce faceți?". Piesa este un monolog, scris din perspectiva celor care s-au stins din viață pe 30 octombrie.

Taxi - "Ce faceți?" - AUDIO

Trupa Taxi a transmis pe pagina de Facebook condoleanțe familiilor îndoliate, anunțând că următorul lor concert va fi anulat.

”Din respect pentru victimele tragediei de la Colectiv, concertul de joi, 5 noiembrie, de la Berăria H va fi amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și ne rugăm pentru sănătatea celor aflați în suferință.” - Taxi

În seara incendiului, Goodbye To Gravity lansa noul album „Mantras of War” în cadrul unui concert cu intrare liberă. Clubul era plin, audiența fiind estimată la aprox. 400 de spectatori. Potrivit unui martor, un stâlp acoperit cu material de izolație fonică a luat foc de la artificii. Incendiul s-a propagat rapid, materialul de pe tavan s-a aprins și a căzut peste oameni.

La momentul publicării articolului, 135 de persoane sunt internate în diferite spitale din București. Dintre acestea, 18 sunt în stare critică, 17 în stare gravă, 30 sunt intubate şi 71 sunt în stare stabilă.

Trending