Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

SUMMER in NOVEMBER a fost anulat

Festivalul SUMMER in NOVEMBER a fost anulat de către organizatori, în semn de solidaritate cu victimele incendiului din Club Colectiv. Evenimentul urma să aibă loc pe 14 noiembrie în TY Event Hall.
Summer in November

Summer in November

Summer in November, evenimentul prin care se propunea o prelungire a atmosferei de vară, a fost anulat. Conform organizarilor, decizia a fost luată în semn de solidaritate cu victimele incediulului din Colectiv.

În urma tragediei petrecute în clubul Colectiv, decența și solidaritatea cu cei aflați în suferinta ne-au condus la decizia de a anula Summer in November, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 14 noiembrie în TY Event Hall.

La Summer in November urmau să urce pe scenă Robin and the Backstabbers, Travka, YellLow și Silent Strike, iar evenimentul ar fi fost presărat de activități specifice festivalurilor de vară.

Publicul își poate recupera banii prezentând biletul valid la punctele de vânzare din rețeaua Eventim de unde și le-a cumpărat.

Mulțumim pentru înțelegere.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Servicii gratuite pentru victimele din Colectiv și familiile acestora

O serie de companii din România au anunțat că vor oferi servicii gratuite pentru persoanele afectate de incendiul din Colectiv....

Închide