Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

SUMMER in NOVEMBER a fost anulat

Festivalul SUMMER in NOVEMBER a fost anulat de către organizatori, în semn de solidaritate cu victimele incendiului din Club Colectiv. Evenimentul urma să aibă loc pe 14 noiembrie în TY Event Hall.
Summer in November

Summer in November

Summer in November, evenimentul prin care se propunea o prelungire a atmosferei de vară, a fost anulat. Conform organizarilor, decizia a fost luată în semn de solidaritate cu victimele incediulului din Colectiv.

În urma tragediei petrecute în clubul Colectiv, decența și solidaritatea cu cei aflați în suferinta ne-au condus la decizia de a anula Summer in November, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 14 noiembrie în TY Event Hall.

La Summer in November urmau să urce pe scenă Robin and the Backstabbers, Travka, YellLow și Silent Strike, iar evenimentul ar fi fost presărat de activități specifice festivalurilor de vară.

Publicul își poate recupera banii prezentând biletul valid la punctele de vânzare din rețeaua Eventim de unde și le-a cumpărat.

Mulțumim pentru înțelegere.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Servicii gratuite pentru victimele din Colectiv și familiile acestora

O serie de companii din România au anunțat că vor oferi servicii gratuite pentru persoanele afectate de incendiul din Colectiv....

Închide