Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

SUMMER in NOVEMBER a fost anulat

Festivalul SUMMER in NOVEMBER a fost anulat de către organizatori, în semn de solidaritate cu victimele incendiului din Club Colectiv. Evenimentul urma să aibă loc pe 14 noiembrie în TY Event Hall.
Summer in November

Summer in November

Summer in November, evenimentul prin care se propunea o prelungire a atmosferei de vară, a fost anulat. Conform organizarilor, decizia a fost luată în semn de solidaritate cu victimele incediulului din Colectiv.

În urma tragediei petrecute în clubul Colectiv, decența și solidaritatea cu cei aflați în suferinta ne-au condus la decizia de a anula Summer in November, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 14 noiembrie în TY Event Hall.

La Summer in November urmau să urce pe scenă Robin and the Backstabbers, Travka, YellLow și Silent Strike, iar evenimentul ar fi fost presărat de activități specifice festivalurilor de vară.

Publicul își poate recupera banii prezentând biletul valid la punctele de vânzare din rețeaua Eventim de unde și le-a cumpărat.

Mulțumim pentru înțelegere.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Servicii gratuite pentru victimele din Colectiv și familiile acestora

O serie de companii din România au anunțat că vor oferi servicii gratuite pentru persoanele afectate de incendiul din Colectiv....

Închide