Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Selah Sue revine la București pe 15 decembrie

La doar 6 luni de la precedendul show la București, Selah Sue revine în țara noastră pentru a susține un nou concert. Artista belgiană va cânta la Berăria H din București pe 15 decembrie.

Publicat

pe

Concert Selah Sue la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Patru ani au trecut de la albumul său de debut. Se prea poate ca Selah Sue să nu-și fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie “Reason”, un disc plin de energie, lumina si emotie.

Reason” a fost lansat în martie 2015 și este cel de-al doilea album Selah Sue. Materialul, promovat în mai și la București, a primit Discul de Aur în Belgia, țara natală a artistei.

„Tot ce fac se bazează pe instinct, nu sunt expertă, dar pot auzi o melodie o singură dată și o pot reproduce cu toate nuanțele și artificiile chiar și după 20 de ani”, spune Selah Sue.

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își regăsește adevărata identitate muzicală odată cu „Reason”. „Este o ecuație cu multe variabile”, spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar și în Londra, Jamaica și Los Angeles, cu doi producători experimentați, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) și suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM și rapperul american Childish Gambino.

Folosind texturi distincte, fidelă publicului său, formației sale, sie însăși și setei de muzică, Selah Sue reușește să redea lumina și întunericul din fiecare dintre noi. Artista nu se compromite, sufletul său este expus, neliniștit și seducător.

Prețuri bilete pentru concertul Selah Sue de la Berăria H (Presale):

  • 60 LEI - Cat. C - (părțile laterale) cu loc la masă
  • 75 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
  • 95 LEI - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă

Numărul de bilete este limitat.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş Selah Sue Concert Berăria H 2015
Concerte marți, 15 decembrie 2015

Selah Sue

Loc
Berăria H
Comentează

Trending