Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rezident Ex amână lansarea noului album: "Tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toți"

Rezident Ex a anunțat că va amâna lansarea celui de-al doilea album și susținerea concertelor de promovare aferente. Decizia vine pe fondul tragediei din Colectiv.

Publicat

pe

Formația Rezident EX în 2015 (de la stânga la dreapta: Matthias Lange, Mark Cross, Sebastian Simonis, Christian Podratsky și Tavi Iepan)
Formația Rezident EX în 2015 (de la stânga la dreapta: Matthias Lange, Mark Cross, Sebastian Simonis, Christian Podratsky și Tavi Iepan)

Rezident Ex ar fi trebuit să lanseze cel de-al doilea album din carieră în această toamnă. Deși se lucrează la acest disc încă de la începutul anului, din februarie, trupa a hotărât să amâne planurile de lansare și promovare a materialului dintr-un sentiment de solidaritate cu victimele incendiului din Colectiv și cu întreaga comunitate rock.

”Dragi prieteni și ne prieteni,

Am hotărât amânarea apariţiei albumului doi REZIDENT Ex şi, implicit, concertele de promovare.

Sperăm să fim în asentimentul vostru când afirmăm că cei legaţi de fenomenul rock şi nu numai sunt încă într-o stare de şoc, stare mai mult sau mai puţin conştientă. Dar un lucru este clar : tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toţi şi este deja un moment de referinţă cu implicaţii complexe. Noi considerăm că nu putem trece de mâine la "ordinea de zi", cum se spune. Vă mulţumim pentru înţelegere! Suntem cu speranţele şi gândurile la voi!” - Rezident Ex

REZIDENT EX - ”Noi să fim noi”

După mai multe schimbări în componența trupei, Rezident Ex a ajuns la o formulă stabilă, ce îi cuprinde pe Sebastian Simonis (voce), Tavi Iepan (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratsky (bas), Mark Cross (tobe). Patru dintre membri sunt rezidenți în Germania, iar vocalistul este stabilit în București. În ciuda distanței, formația a reușit să înregistreze un nou album și să lanseze în februarie single-ul ”Noi să fim noi”.

Comentează

Trending