Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Olly Murs a lansat o versiune acustică a piesei "Kiss Me" - VIDEO

Olly Murs promovează noul single "Kiss Me" lansând o versiune acustică a piesei. Noua variantă a melodiei vine însoțită de un clip filmat în studio, ce-l surprinde pe artistul britanic interpretând live compoziția.

Publicat

pe

Olly Murs
Olly Murs

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs pare să-și îngăduie un moment de respiro. Noul disc „Never Been Better” este primul din cariera artistului care a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. „Never Been Better” a fost lansat pe piață pe 24 noiembrie 2014, anul acesta artistul susținând concerte de promovare a albumului.

În perioada următoare va fi lansată o versiune reeditată a materialului „Never Been Better”, prima compoziție dezvăluită de pe această nouă colecție de piese fiind ”Kiss Me”. Single-ul a fost compus de Olly Murs împreună cu Zacharie Raymond, Yannick Rastogi, Steve Robson, Gary Derussy, Lindy Robbins și Taio Cruz.

După videoclipul regizat de Gabe Turner, Olly Murs continuă promovarea single-ului ”Kiss Me” prin lansarea unei versiuni acustice. Mai jos îl puteți urmări pe artistul britanic interpretând live această nouă variantă a melodiei.

Olly Murs - "Kiss Me"(Live Session) - VIDEO

Trending