Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Nicoleta Nucă - "Amintiri/ Inima mea/ Liniștea" - TEASER VIDEO

Nicoleta Nucă a înregistratat 3 piese noi: "Amintiri", "Inima mea" și "Liniștea". Pentru a le face fanilor o surpriză, artista a dezvăluit câte un fragment al fiecărei melodii.
Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă le-a făcut o surpriză fanilor ei din mediul virtual. Artista le-a făcut cadou câte un refren din cele 3 piese noi pe care le-a înregistrat recent – “Liniștea”, “Amintiri” și “Inima”. Toate cele 3 melodii vor fi incluse pe primul album al artistei.

Nicoleta Nucă - "Amintiri/ Inima mea/ Liniștea" - TEASER VIDEO

Pentru ca fanii să o cunoască mai bine, Nicoleta Nucă a postat și un clip în care le împărtășește fanilor 10 lucruri mai puțin știute despre ea. Lista artistei cuprinde atât lucruri legate de muzică, cât și de viața personală.

Nicoleta Nucă a debutat în februarie 2015 cu single-ul “Nu sunt”. Melodia s-a bucurat de aprecierea publicului din România, videoclipul cumulând până în prezent peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Nicoleta a înregistrat pentru această piesă și o versiune acustică, filmând totodată și un videoclip. Varianta live a single-ului ”Nu sunt” a fost înregistrată împreună cu Inna șiAntonia, colegele ei de la Global Records. INNA o susține pe Nicoleta Nucă încă de la început, considerand-o una dintre cele mai bune voci din România.

Recent, Nicoleta a colaborat cu Cabron pentru single-ul “Adevăr sau minciună”. Melodia compusă de Maxim Chisaru, Speak, Cabron și Smiley s-a bucurat de un feedback pozitiv, fiind difuzată pe mai multe posturi de radio din România.

În prezent, Nicoleta Nucă susține concerte în România și se pregătește de lansarea unui nou single.

Citește mai multe despre Nicoleta Nucă
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vitas, muzicianul cu „voce de diamant”, revine în România pe 7 aprilie 2016

Vitas, artistul supranumit ”vocea de diamant” pentru timbrul său unic si abilitatea de a acoperi cinci octave, revine în România...

Închide