Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Nicoleta Nucă - "Amintiri/ Inima mea/ Liniștea" - TEASER VIDEO

Nicoleta Nucă a înregistratat 3 piese noi: "Amintiri", "Inima mea" și "Liniștea". Pentru a le face fanilor o surpriză, artista a dezvăluit câte un fragment al fiecărei melodii.
Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă le-a făcut o surpriză fanilor ei din mediul virtual. Artista le-a făcut cadou câte un refren din cele 3 piese noi pe care le-a înregistrat recent – “Liniștea”, “Amintiri” și “Inima”. Toate cele 3 melodii vor fi incluse pe primul album al artistei.

Nicoleta Nucă - "Amintiri/ Inima mea/ Liniștea" - TEASER VIDEO

Pentru ca fanii să o cunoască mai bine, Nicoleta Nucă a postat și un clip în care le împărtășește fanilor 10 lucruri mai puțin știute despre ea. Lista artistei cuprinde atât lucruri legate de muzică, cât și de viața personală.

Nicoleta Nucă a debutat în februarie 2015 cu single-ul “Nu sunt”. Melodia s-a bucurat de aprecierea publicului din România, videoclipul cumulând până în prezent peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Nicoleta a înregistrat pentru această piesă și o versiune acustică, filmând totodată și un videoclip. Varianta live a single-ului ”Nu sunt” a fost înregistrată împreună cu Inna șiAntonia, colegele ei de la Global Records. INNA o susține pe Nicoleta Nucă încă de la început, considerand-o una dintre cele mai bune voci din România.

Recent, Nicoleta a colaborat cu Cabron pentru single-ul “Adevăr sau minciună”. Melodia compusă de Maxim Chisaru, Speak, Cabron și Smiley s-a bucurat de un feedback pozitiv, fiind difuzată pe mai multe posturi de radio din România.

În prezent, Nicoleta Nucă susține concerte în România și se pregătește de lansarea unui nou single.

Citește mai multe despre Nicoleta Nucă
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vitas, muzicianul cu „voce de diamant”, revine în România pe 7 aprilie 2016

Vitas, artistul supranumit ”vocea de diamant” pentru timbrul său unic si abilitatea de a acoperi cinci octave, revine în România...

Închide