Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Naughty Boy a lansat o nouă versiune a piesei "Runnin’ (Lose It All)", fără Beyonce - VIDEO

Naughty Boy, producătorul cunoscut pentru hitul ”La la la” din 2013, a lansat o nouă versiune a single-ului ”Runnin' (Lose It All)”. Pentru această variantă s-a renunțat la Beyonce, piesa fiind interpretată vocal doar de către Arrow Benjamin.
Naughty Boy - Runnin’ (Lose It All)

Naughty Boy - Runnin’ (Lose It All)

A trecut ceva timp de când Naughty Boy apărea în mai toate topurile, provocând uimirea criticilor și a publicului implicit. După 2 ani de la succesul obținut cu „La La La”, producătorul britanic s-a întors cu un nou as în mânecă.

Noul lui single, ”Runnin’ (Lose It All)” este o colaborare neașteptată cu un nume extrem de cunoscut, respectiv Beyonce, și un altul obscur, respectiv Arrow Benjamin. Melodia s-a plasat pe poziția a 4-a în topul single-urilor din UK, un loc bun, deși mulți s-ar fi așteptat să urce și mai sus în clasament.

Încercând să ofere publicului noi motive de a îndrăgi piesa, Naughty Boy a lansat o nouă versiune a single-ului, înregistrată în cadrul unei sesiuni live. Pentru această variantă, producătorul a apelat doar la vocea lui Arrow Benjamin.

Naughty Boy - ”Runnin’” (Lose It All) - VIDEO

„Vibe-ul este cel care dă tonul unei piese și nu banii cheltuiți pe un echipament scump”, spunea Shahid Khan a.k.a Naughty Boy în urmă cu ceva timp. De asemenea, totul trebuie descoperit și învățat pe cont propriu, lăsând spiritul autodidact să-și facă treaba.

„Pur și simplu stăteam în șopronul din spatele grădinii părinților mei – acolo am început să produc muzică și să lucrez singur ca un nebun. Nu citesc niciodată instrucțiunile. Nu-mi place ideea de a fi instruit în a face ceva – un pian nu este o mașinărie”, explică Naughty Boy.

Single-ul „La La La”, lansat în mai 2013, a făcut ca numele Naughty Boy să ajungă cunoscut la nivel internațional, piesa devenind hit într-un timp foarte scurt. Extrasă de pe albumul de debut „Hotel Cabana”, melodia a fost compusă și produsă de către producătorul britanic, Sam Smith dând glas versurilor.

Citește mai multe despre BeyonceNaughty Boy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primii artiști confirmați la Electric Castle Festival 2016

Electric Castle Festival 2016 va fi o nouă ediție ce va miza pe diversitate. Lista primilor artiști confirmați îi cuprinde...

Închide