Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Katy Perry a lansat o piesă de Crăciun pentru o campanie publicitară

Katy Perry ne surprinde cu un nou cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, realizat pentru o campanie publicitară. Urmărește mai jos videoclipul în care artista este înconjurată de omuleți de turtă dulce și alte personaje de poveste.
Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry împrăștie magia sărbătorilor cu noul său cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, produs pentru campania #HappyAndMerry a firmei H&M.  În videoclip, artista apare în ipostaza de zână și dansează printre omuleții de turtă dulce, fredonând refrenul „Every day is a holiday when you're the reason to celebrate”.

„Visul oricărui artist este să aibă propriul cântec de Crăciun, și implicarea în campania H&M a fost pentru mine oportunitatea perfectă. Every Day is a Holiday este ceva măreț, epic și nerușinos de amuzant, așa cum Sărbătoarea Crăciunului ar trebui să fie!” a declarat Katy Perry.

În spiritul sărbătorilor de Crăciun a intrat și Carly Rae Jepsen, care a realizat un cover recent după celebra piesă a trupei Wham! - „Last Christmas”. Aceasta este urmată de Mariah Carey, care va lansa un film de Crăciun pentru Hallmark, denumit „A Christmas Melody”.

Katy Perry - Every Day is a Holiday

Citește mai multe despre Katy Perry
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premieră în România: QUEEN + Adam Lambert concertează la București în 2016

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la...

Închide