Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Katy Perry a lansat o piesă de Crăciun pentru o campanie publicitară

Katy Perry ne surprinde cu un nou cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, realizat pentru o campanie publicitară. Urmărește mai jos videoclipul în care artista este înconjurată de omuleți de turtă dulce și alte personaje de poveste.
Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry împrăștie magia sărbătorilor cu noul său cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, produs pentru campania #HappyAndMerry a firmei H&M.  În videoclip, artista apare în ipostaza de zână și dansează printre omuleții de turtă dulce, fredonând refrenul „Every day is a holiday when you're the reason to celebrate”.

„Visul oricărui artist este să aibă propriul cântec de Crăciun, și implicarea în campania H&M a fost pentru mine oportunitatea perfectă. Every Day is a Holiday este ceva măreț, epic și nerușinos de amuzant, așa cum Sărbătoarea Crăciunului ar trebui să fie!” a declarat Katy Perry.

În spiritul sărbătorilor de Crăciun a intrat și Carly Rae Jepsen, care a realizat un cover recent după celebra piesă a trupei Wham! - „Last Christmas”. Aceasta este urmată de Mariah Carey, care va lansa un film de Crăciun pentru Hallmark, denumit „A Christmas Melody”.

Katy Perry - Every Day is a Holiday

Citește mai multe despre Katy Perry
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premieră în România: QUEEN + Adam Lambert concertează la București în 2016

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la...

Închide