Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Katy Perry a lansat o piesă de Crăciun pentru o campanie publicitară

Katy Perry ne surprinde cu un nou cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, realizat pentru o campanie publicitară. Urmărește mai jos videoclipul în care artista este înconjurată de omuleți de turtă dulce și alte personaje de poveste.
Katy Perry

Katy Perry

Katy Perry împrăștie magia sărbătorilor cu noul său cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, produs pentru campania #HappyAndMerry a firmei H&M.  În videoclip, artista apare în ipostaza de zână și dansează printre omuleții de turtă dulce, fredonând refrenul „Every day is a holiday when you're the reason to celebrate”.

„Visul oricărui artist este să aibă propriul cântec de Crăciun, și implicarea în campania H&M a fost pentru mine oportunitatea perfectă. Every Day is a Holiday este ceva măreț, epic și nerușinos de amuzant, așa cum Sărbătoarea Crăciunului ar trebui să fie!” a declarat Katy Perry.

În spiritul sărbătorilor de Crăciun a intrat și Carly Rae Jepsen, care a realizat un cover recent după celebra piesă a trupei Wham! - „Last Christmas”. Aceasta este urmată de Mariah Carey, care va lansa un film de Crăciun pentru Hallmark, denumit „A Christmas Melody”.

Katy Perry - Every Day is a Holiday

Citește mai multe despre Katy Perry
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premieră în România: QUEEN + Adam Lambert concertează la București în 2016

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la...

Închide