Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Katy Perry a lansat o piesă de Crăciun pentru o campanie publicitară

Katy Perry ne surprinde cu un nou cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, realizat pentru o campanie publicitară. Urmărește mai jos videoclipul în care artista este înconjurată de omuleți de turtă dulce și alte personaje de poveste.
Katy Perry

Katy Perry

Urmărește-ne pe

Katy Perry împrăștie magia sărbătorilor cu noul său cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, produs pentru campania #HappyAndMerry a firmei H&M.  În videoclip, artista apare în ipostaza de zână și dansează printre omuleții de turtă dulce, fredonând refrenul „Every day is a holiday when you're the reason to celebrate”.

„Visul oricărui artist este să aibă propriul cântec de Crăciun, și implicarea în campania H&M a fost pentru mine oportunitatea perfectă. Every Day is a Holiday este ceva măreț, epic și nerușinos de amuzant, așa cum Sărbătoarea Crăciunului ar trebui să fie!” a declarat Katy Perry.

În spiritul sărbătorilor de Crăciun a intrat și Carly Rae Jepsen, care a realizat un cover recent după celebra piesă a trupei Wham! - „Last Christmas”. Aceasta este urmată de Mariah Carey, care va lansa un film de Crăciun pentru Hallmark, denumit „A Christmas Melody”.

Katy Perry - Every Day is a Holiday

Citește mai multe despre Katy Perry
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premieră în România: QUEEN + Adam Lambert concertează la București în 2016

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la...

Închide