Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Încasările albumului Goodbye to Gravity, donate victimelor de la Colectiv

Toate încasările colectate în urma vânzării albumelor ”Mantras of War” (Goodbye to Gravity) și ”Ce simți” (Up To Eleven) vor fi donate de Universal Music România victimelor tragediei din Clubul Colectiv. În incendiu și-au pierdut viața doi dintre membrii Goodbye to Gravity și chitaristul fomației Up To Eleven.
Goodbye to Gravity

Goodbye to Gravity

Mantras of War”, albumul pe care trupa Goodbye to Gravity îl lansa în seara tragicului incident din Colectiv, a fost produs în decursul anului 2014 de către basistul Alex Pascu în studioul Traian 150 din București. Goodbye to Gravity a plecat apoi în insula Santorini pentru a mixa discul la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numeroși artiști precum Bring Me The Horizon, Steve Harris și Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborări cu trupe precum Rammstein, Volbeat și Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda. Cover artwork-ul a fost realizat de designerul Radu Damian în acuarelă, pentru un look retro SF autentic.

Tracklist „Mantras of War” – Goodbye to Gravity :

 1. The Day We Die
 2. Shadow Puppets
 3. Atonement
 4. Four Minutes of Rage
 5. Rise From the Fallen
 6. Heed the Call
 7. What If
 8. Spaceman (Babylon Zoo cover)
 9. This Life Is Running Out
 10. Ode to a Sacrifice
Goodbye to Gravity - "Mantras of War" (copertă album)

Goodbye to Gravity - "Mantras of War" (copertă album)

Albumul „Mantras of War” poate fi cumpărat în format fizic din magazinele de specialitate (Librăriile Cărtureşti / Magazinul Muzica / rockshop.ro / emag.ro) sau online, situație în care timpul de livrare este de 2 zile lucrătoare.

 • Pentru a schiziționa online albumul ”Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity click aici.

Albumul ”Ce simți”, al trupei Up To Eleven, a fost lansat pe 16 aprilie 2015. Discul conține 9 piese.

 • Pentru a schiziționa online albumul ”Ce simți” al trupei Up To Eleven click aici.

Tracklist ”Ce simți” - Up To Eleven:

 1. Otrava
 2. Visezi
 3. Ce simti
 4. Dead and Gone
 5. A mia oara
 6. Tu
 7. One Cent
 8. Run Away
 9. Doar un fum
Up To Eleven - Ce simți (copertă album)

Up To Eleven - Ce simți (copertă album)

Citește mai multe despre Goodbye To GravityUp To Eleven
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina amână viitorul concert: "Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele"

Asemenea multor altor formații și artiști care și-au încetat momentan activitatea concertistică din solidaritate pentru victimele din Colectiv, Alexandrina a...

Închide