Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Încasările albumului Goodbye to Gravity, donate victimelor de la Colectiv

Toate încasările colectate în urma vânzării albumelor ”Mantras of War” (Goodbye to Gravity) și ”Ce simți” (Up To Eleven) vor fi donate de Universal Music România victimelor tragediei din Clubul Colectiv. În incendiu și-au pierdut viața doi dintre membrii Goodbye to Gravity și chitaristul fomației Up To Eleven.
Goodbye to Gravity

Goodbye to Gravity

Mantras of War”, albumul pe care trupa Goodbye to Gravity îl lansa în seara tragicului incident din Colectiv, a fost produs în decursul anului 2014 de către basistul Alex Pascu în studioul Traian 150 din București. Goodbye to Gravity a plecat apoi în insula Santorini pentru a mixa discul la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numeroși artiști precum Bring Me The Horizon, Steve Harris și Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborări cu trupe precum Rammstein, Volbeat și Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda. Cover artwork-ul a fost realizat de designerul Radu Damian în acuarelă, pentru un look retro SF autentic.

Tracklist „Mantras of War” – Goodbye to Gravity :

 1. The Day We Die
 2. Shadow Puppets
 3. Atonement
 4. Four Minutes of Rage
 5. Rise From the Fallen
 6. Heed the Call
 7. What If
 8. Spaceman (Babylon Zoo cover)
 9. This Life Is Running Out
 10. Ode to a Sacrifice
Goodbye to Gravity - "Mantras of War" (copertă album)

Goodbye to Gravity - "Mantras of War" (copertă album)

Albumul „Mantras of War” poate fi cumpărat în format fizic din magazinele de specialitate (Librăriile Cărtureşti / Magazinul Muzica / rockshop.ro / emag.ro) sau online, situație în care timpul de livrare este de 2 zile lucrătoare.

 • Pentru a schiziționa online albumul ”Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity click aici.

Albumul ”Ce simți”, al trupei Up To Eleven, a fost lansat pe 16 aprilie 2015. Discul conține 9 piese.

 • Pentru a schiziționa online albumul ”Ce simți” al trupei Up To Eleven click aici.

Tracklist ”Ce simți” - Up To Eleven:

 1. Otrava
 2. Visezi
 3. Ce simti
 4. Dead and Gone
 5. A mia oara
 6. Tu
 7. One Cent
 8. Run Away
 9. Doar un fum
Up To Eleven - Ce simți (copertă album)

Up To Eleven - Ce simți (copertă album)

Citește mai multe despre Goodbye To GravityUp To Eleven
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina amână viitorul concert: "Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele"

Asemenea multor altor formații și artiști care și-au încetat momentan activitatea concertistică din solidaritate pentru victimele din Colectiv, Alexandrina a...

Închide