Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Hello" (Adele), interpretată în 25 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul cu o voce cameleonică ce reinterpreta nu demult hitul lui Taylor Swift, "Bad Blood", a luat la mână și noua piesă lansată de Adele, ”Hello”. Melodia a fost reinterpretată în 25 de stiluri diferite, de la rock la jazz și de la hip hop la metal.

Publicat

pe

”Hello” în interpretarea lui Anthony Vincent
”Hello” în interpretarea lui Anthony Vincent

Anthony Vincent este unul dintre tinerii muzicieni care au reușit să-și facă un nume în mediul online îmbinând talentul nativ cu simțul umorului. În martie 2014, artistul originar din New York și-a deschis un cont pe YouTube sub numele ”Ten Second Songs” și a început să posteze colaje cu scurte coveruri după foste sau actuale hituri.

În lista sa de piese reinterpretate regăsim melodii mei vechi precum ”Thriller” (Michael Jackson), ”In The End” (Linkin Park) și ”All I Want For Christmas Is You” (Mariah Carey), dar și mai noi, cum ar fi ”Rap God” (Eminem) sau ”Problem” (Ariana Grande). Într-un an și câteva luni, Anthony Vincent a reușit, astfel, să adune peste un milion și jumătate de abonați și peste 70 de milioane de vizionări.

Clipul care i-a adus până acum cele mai multă vizualizări este cel în care interpretează în 20 de stiluri diferite piesa ”Dark Horse” a lui Katy Perry. Colajul a cumulat din martie 2014 până acum peste 18 milioane de vizualizări.

Cel mai recent clip urcat pe canalul său de YouTube oferă publicului oportunitatea de a asculta noul hit Adele, ”Hello”, în 25 de stiluri diferite. Piesa este abordată din perspectivă rock, metal, pop, R&B, punk, alternative, folk, jazz și hip hop, genurile fiind particularizate la rândul lor. ”Hello” este cântat, astfel, așa cum ar face-o Alice in Chains, Lionel Richie, Janis Joplin, Green Day, Donna Summer, Etta James, Pink Floyd și mulți alții.

Adele - ”Hello” (Ten Second Songs 25 Style Cover)

Vincent a realizat recent și un colaj în care reușește să comprime 20 de reinterpretări ale ultimului hit lansat de Taylor Swift, „Bad Blood„. În clip, metalistul trece piesa artistei pop prin stilurile unor trupe precum Disturbed, The Rolling Stones, Sepultura, Black Sabbath sau Pearl Jam, ajungând și în zona reggae (Shaggy), hip hop (TLC, Coolio) și a desenelor animate (South Park).

Trending