Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Gwyneth Paltrow a scris versuri pentru noul album Coldplay

Gwyneth Paltrow, fosta soție a solistului Coldplay, Chris Martin, a compus versuri pentru piesa '”Everglow” de pe noul album al formației. Deși au divorțat în urmă cu aproximativ un an, cei doi au rămas prieteni, unindu-i, se pare, nu doar cei 2 copii, ci și muzica.
Chris Martin și Gwyneth Paltrow

Chris Martin și Gwyneth Paltrow

Deși sunt divorțați de mai bine de un an, Gwyneth Paltrow și Chris Martin au rămas foarte apropiați. Recent, solistul Coldplay a dezvăluit într-un interviu pentru Q Magazine că Gwyneth a scris două dintre versurile piesei ”Everglow”.

”Ea (Gwyneth Paltrow) a venit cu ideea pentru aceste versuri, așa că i-am propus: <<Există vreo șansă ca tu să cânți versurile astea? A fost ideea ta, până la urmă>>. Ca orice om din afara industriei, s-a simțit copleșită: <<Nu pot face asta! Nu știu să cânt la nivel profesionist!>>”, a povestit Chris Martin.

Versurile în discuție sunt: "How come things move on / How come cars don't slow", (Cum se face că viața merge înainte / Cum de mașinile nu încetinesc). Deși fragmentul este destul de succint, e ușor de intuit că aceste versuri fac referire la relația dintre cei doi și la felul în care viața își continuă ritmul accelerat în ciuda experiențelor trăite la nivel sentimental.

La insistențele lui Chris Martin, Gwyneth a acceptat să cânte în cele din urmă acest pasaj. Fanii Coldplay o vor putea asculta, așadar, pe actriță interpretând cele două versuri odată cu lansare piesei ”Everglow”. Cei care doresc să-și facă o idee cu privire la sound-ul acestei melodii, pot asculta mai jos un scurt pasaj.

Chris Martin și Gwyneth Paltrow au hotărât să divorțeze în martie 2014, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii: o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Apple, și un băiețel de 7 ani, Moses.

Piesa ”Everglow” se regăsește pe discul „A Head Full Of Dreams”, cel de-al 7-lea material Coldplay. Albumul va fi lansat pe 4 decembrie.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat o piesă de Crăciun pentru o campanie publicitară

Katy Perry ne surprinde cu un nou cântec de Crăciun - „Every Day is a Holiday”, realizat pentru o campanie...

Închide