Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ed Sheeran joacă în filmul "Bridget Jones's Baby" - FOTO

Ed Sheeran a obținut un rol în pelicula "Bridget Jones's Baby", o continuare a poveștii personajului creat de scriitoarea britanică Helen Fielding. Noul film din seria Bridget Jones este așteptat în cinematografe în septembrie 2016.
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran va apărea în cel de-al 3-lea film din seria Bridget Jones. Vestea a fost răspândită chiar de către artistul britanic prin publicarea unei poze de pe platoul de filmări.

”Mi-am petrecut ziua jucând un rol în noul film Bridget Jones. Mi-a plăcut la nebunie, o să placă și vouă”, a detaliat Ed în descrierea pozei.

În fotografia postată de Ed Sheeran pe Instagram apare și actrița Renee Zellweger, ce interpretează în film rolul principal.

Spent the day being an actor in the new Bridget Jones movie. Loved it, you're gonna love it too. Photo by @gregwilliamsphotography @workingtitlefilms #bridgetjones and #bridgetjonesbaby

A photo posted by @teddysphotos on

Ed Sheeran și-a făcut debutul în cinematografie jucând în serialul istoric ”The Bastard Executioner”, difuzat în SUA, așadar rolul din filmul "Bridget Jones's Baby" va fi prima sa expunere ca actor într-o producție de o reală notorietate.

Filmările pentru "Bridget Jones's Baby" au început luna trecută în Londra. În film sunt distribuiți și Colin Firth, în rolul lui Mark Darcy , și Gemma Jones în rolul mamei lui Bridget Jones. Hugh Grant, ce jucase până acum rolul lui Daniel Cleaver, nu va mai apărea în noua peliculă.

"Bridget Jones's Baby" va avea premiera în cinematografe pe 16 septembrie 2016.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă fragmente din noile piese Coldplay, incluse pe discul "A Head Full Of Dreams" - AUDIO

Cu 10 zile înaintea lansării noului album "A Head Full Of Dreams", Coldplay incită curiozitatea fanilor dezvăluind câte un fragment...

Închide