Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Doc a colaborat cu Smiley pentru noua piesă "Pierdut Buletin" - TEASER VIDEOCLIP

”Pierdut Buletin” este noua piesă a lui DOC de la CTC. Melodia a fost înregistrată împreună cu Smiley și face referire la un fenomen social de actualitate: pierderea identității. Pentru promovarea single-ului, a fost dezvăluit un scurt fragment din videoclip, ce anunță lansarea vizualului la începutul lunii decembrie.
Doc și Smiley - Pierdut Buletin (secvențe videoclip)

Doc și Smiley - Pierdut Buletin (secvențe videoclip)

DOC, unul dintre cei mai apreciați rapperi ai industriei muzicale românești, lansează primul single în colaborare cu Smiley: "Pierdut Buletin". Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley.

Single-ul "Pierdut Buletin" face referire la un aspect actual al societății în care trăim. Versurile melodiei vorbesc despre pierderea identității și despre faptul că ne concentrăm tot mai puțin pe lucrurile care ne individualizează, urmând zi de zi un traseu standardizat. Din perspectiva rapper-ului, acest fenomen de uniformizare se datorează în mare parte internetului și platformelor de socializare: Facebook, Twitter.

Pornind de la aceste idei, a fost filmat și un videoclip de promovare a piesei. Acesta va fi dezvăluit pe data de 3 decembrie, până atunci fanii putând urmări un teaser.

Doc feat. Smiley - "Pierdut Buletin" - TEASER VIDEOCLIP

Piesa "Pierdut Buletin" anunță lansarea unui nou album. Melodia se va regăsi pe discul ”DOC și Motzu în HD”, ce va fi lansat prin intermediul HaHaHa Production, Facem Records și Cat Music. Pe noul material discografic vor fi incluse 18 track-uri.

Doc și Motzu în HD (copertă album)

”Doc și Motzu în HD” (copertă album)

În 2014, la scurtă vreme de la semnarea contractului cu HaHaHa Production, DOC a fost acuzat de Ombladon de la Paraziții că ar fi devenit comercial. În replică, rapperul de la CTC i-a dedicat o piesă, intitulată ”Praf”, al cărei refren sună în felul următor:

„Ești praf, tată! Nu știai, băiatu-i școlit / Dac-o dai cu el, ești cel mai prost din curtea școlii / Praf, tată! Vezi-ți de treabă, scoate-albumu’ / Că dacă scot în aceeași dată trebuie să mai faci unul.”

Citește mai multe despre DocSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia a lansat o piesă nouă, "One Million Bullets" - AUDIO

Sia a lansat o nouă piesă de pe albumul ”This Is Acting”. Melodia se numește "One Million Bullets" și este...

Închide