Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Disclosure, pe scenă alături de Lorde și Sam Smith la SNL - VIDEO

Disclosure a interpretat live piesele ”Magnets” și ”Omen” în cadrul emisiunii SNL (Saturday Night Live). Duo-ul i-a avut alături pe artiștii cu care a colaborat pentru aceste single-uri, respectiv Lorde și Sam Smith.
Disclosure feat. Lorde, live@SNL

Disclosure feat. Lorde, [email protected]

Duo-ul britanic Disclosure a interpretat live, în premieră, două dintre noile single-uri incluse pe albumul ”Caracal”. Cele două compoziții prezentate publicului american prin intermediul popularului show SNL se află în topul preferințelor fanilor formației, ”Magnets” și ”Omen” atrăgând atenția încă de dinaintea lansării discului. Motivele sunt oarecum evidente, nicio colaborare cu Lorde sau Sam Smith neputând trece neobservată.

Interpretate live pentru prima oară, ”Magnets” și ”Omen” au avut un plus de emoție și dramatism, comparativ cu versiunea de studio. Lorde a încântat publicul cu mișcările sale de dans nonconformiste, iar Sam Smith a planat cu vocea sa deasupra oricăror detalii de producție.

Disclosure - "Magnets" (Live on SNL) ft. Lorde

Disclosure - "Omen" (Live on SNL) ft. Sam Smith

Noul album Disclosure, ”Caracal”, a fost lansat pe 25 septembrie. Discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie și în clasamentul american destinat muzicii dance și electro.

Tracklist Disclosure – ”Caracal”:

 1. Nocturnal (feat. The Weeknd)
 2. Omen (feat. Sam Smith)
 3. Holding On (feat. Gregory Porter)
 4. Hourglass (feat. LION BABE)
 5. Willing & Able (feat. Kwabs)
 6. Magnets (feat. Lorde)
 7. Jaded
 8. Good Intentions (feat. Miguel)
 9. Superego (feat. Nao)
 10. Echoes
 11. Masterpiece (feat. Jordan Rakei)
 12. Molecules
 13. Moving Mountains (feat. Brendan Reilly)
 14. Bang That
 15. Afterthought

Deși sunt apreciați în categoria muzicii electro, frații Lawrence și-au exprimat dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Citește mai multe despre DisclosureLordeSam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna, după atentatele din Paris: "Doar iubirea va schimba lumea" - VIDEO

La o zi de la atentatele din Paris, în care au murit peste 130 de persoane, Madonna a susținut un...

Închide