Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

De 1 Decembrie, Vunk lansează piesa "Respectă-te Române!"

Cu ocazia Zilei Naţionale, Vunk lansează piesa-manifest "Respectă-te Române!", care vorbeşte despre nevoia de a trezi în cei de lângă noi puterea de a se respecta pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor. Puteţi asculta melodia mai jos.
Vunk

Vunk

De 1 Decembrie, trupa Vunk lansează în colecţia Rockoritoare Live Sessions o piesă-manifest cu un mesaj foarte puternic: "Respectă-te Române!". Cântecul a fost înregistrat la împlinirea a exact o lună de la tragedia din clubul Colectiv şi la cinci ani de când Vunk a lansat "Vreau o ţară ca afară".

"Respectă-te, române! este suma pieselor noastre Ne facem auziţi şi Vreau o ţară ca afară şi nevoia de a trezi în cei de lângă noi puterea de a se respecta pe ei înşişi, pe cei din jurul lor, locul în care trăiesc, locul în care muncesc, ţara în care cresc. Respectă-te, romane! Asta este cea mai mare putere a ta! ", spune trupa Vunk despre această piesă.

"Puterea de supravieţuire, de renaştere şi de adaptare" sunt lucrurile pe care Cornel Ilie le apreciază cel mai mult la România, mărturisind că de 1 decembrie speră ca ţara sa "să îşi regăsească liniştea. Să fie ca primăvara din muzica lui Enescu şi Porumbescu".

Proaspăt tatic, Cornel Ilie mărturiseşte că va încerca să transmită fetiţei sale aceleaşi valori cuprinse în mesajele cântecelor Vunk, una dintre cele mai importante fiind respectul faţă de tot ceea ce o înconjoară: "O s-o învăţ ce înseamnă respectul şi atunci o să înţeleagă că nu este importantă doar ţara în care trăieşte, ci ca lumea pe care şi-o face în jur să fie de ajutor ţării ei".

VUNK - Respectă-te Române!

Citește mai multe despre Vunk
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
André Rieu va concerta la București în 2016

André Rieu va concerta și în 2016 la București, potrivit propriei declarații. Violonistul a devenit "Ambasador Onorific al Bucureștiului" și...

Închide