Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

De 1 Decembrie, Vunk lansează piesa "Respectă-te Române!"

Cu ocazia Zilei Naţionale, Vunk lansează piesa-manifest "Respectă-te Române!", care vorbeşte despre nevoia de a trezi în cei de lângă noi puterea de a se respecta pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor. Puteţi asculta melodia mai jos.
Vunk

Vunk

De 1 Decembrie, trupa Vunk lansează în colecţia Rockoritoare Live Sessions o piesă-manifest cu un mesaj foarte puternic: "Respectă-te Române!". Cântecul a fost înregistrat la împlinirea a exact o lună de la tragedia din clubul Colectiv şi la cinci ani de când Vunk a lansat "Vreau o ţară ca afară".

"Respectă-te, române! este suma pieselor noastre Ne facem auziţi şi Vreau o ţară ca afară şi nevoia de a trezi în cei de lângă noi puterea de a se respecta pe ei înşişi, pe cei din jurul lor, locul în care trăiesc, locul în care muncesc, ţara în care cresc. Respectă-te, romane! Asta este cea mai mare putere a ta! ", spune trupa Vunk despre această piesă.

"Puterea de supravieţuire, de renaştere şi de adaptare" sunt lucrurile pe care Cornel Ilie le apreciază cel mai mult la România, mărturisind că de 1 decembrie speră ca ţara sa "să îşi regăsească liniştea. Să fie ca primăvara din muzica lui Enescu şi Porumbescu".

Proaspăt tatic, Cornel Ilie mărturiseşte că va încerca să transmită fetiţei sale aceleaşi valori cuprinse în mesajele cântecelor Vunk, una dintre cele mai importante fiind respectul faţă de tot ceea ce o înconjoară: "O s-o învăţ ce înseamnă respectul şi atunci o să înţeleagă că nu este importantă doar ţara în care trăieşte, ci ca lumea pe care şi-o face în jur să fie de ajutor ţării ei".

VUNK - Respectă-te Române!

Citește mai multe despre Vunk
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
André Rieu va concerta la București în 2016

André Rieu va concerta și în 2016 la București, potrivit propriei declarații. Violonistul a devenit "Ambasador Onorific al Bucureștiului" și...

Închide