Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Concert Sepultura la București - Program, reguli de acces și măsuri de siguranță

Sepultura, una dintre cele mai mari trupe ale scenei metal internaționale, revine în România pe 24 noiembrie. Concertul va avea loc la Arenele Romane și va fi deschis de Hatemode și Krepuskul. În articol puteți consulta programul, regulile de acces și măsurile de siguranță pentru acest eveniment.

Sepultura

ACCES:

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, dar publicul poate veni la orice oră, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza unui bilet valid. Posesorii de bilete War Territory (Golden Circle) primesc o brățară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteti părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet și doar însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

INFORMAȚII UTILE:

În zona de concert, NU este permis accesul cu:

 • arme sau obiecte periculoase
 • alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
 • materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc în cort încălzit)
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • animale de companie

De asemenea, nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vânzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Publicul este rugat să solicite bonul fiscal. Pe lista produselor comercializate va fi: bere, apă, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdog, nachos, popcorn și multe altele. De asemenea, unele trupe vor veni cu merch.

PROGRAM:

 • OPEN DOORS: 19:00
 • HATEMODE: 20:00 - 20:40
 • KREPUSKUL: 21:00 - 21:40
 • SEPULTURA: 22:00 - 00:00

MĂSURI DE SIGURANȚĂ:

Pentru a avea parte de un concert în siguranță, Arenele Romane au acum 4 ieșiri de urgență în cort (cu săgeți verzi pe harta de mai jos). În total sunt 6 căi de ieșire, la care se adaugă încă una în spatele scenei.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

 • De asemenea, vor fi prezenți 2 pompieri și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului (se observă în poza de mai sus, cu rosu).
 • La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security, care vor asigura și paza și protecția la eveniment. Vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgenșă din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență, către coronament și dau în parc.
 • S-a instalat iluminat automat în cazul unei căderi de curent.
 • Înainte de fiecare concert vor fi ședințe de PSI cu tot stafful și echipele care lucrează la concert.
 • De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug.
 • Capacitatea la acest concert va fi limitată la 1500 de persoane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sepultura
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică susține al treilea concert de Crăciun pe 13 decembrie

La cererea publicului, Ștefan Bănică va susține încă un concert de Crăciun, al treilea din seria show-urilor sale de Crăciun...

Închide