Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Cradle of Filth din Cluj-Napoca se mută la Sala Polivalentă

Organizatorii concertului Cradle of Filth din Cluj-Napoca au hotărât schimbarea locației evenimentului. Programat inițial în Flying Circus Pub și mutat în parcarea subterană a Cluj Arena, concertul se mută din nou, la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului vor concerta și Ne Obliviscaris și Hteththemeth.

Publicat

pe

Cradle Of Filth
Cradle Of Filth

”Pentru că ne dorim să nu punem în pericol siguranța nimănui, am decis ca spațiul în care va avea loc evenimentul să fie SALA POLIVALENTĂ, fiind cea mai bună opțiune existentă la momentul de față”, au transmis organizatorii.

Data concertului rămâne neschimbată, respectiv 10 noiembrie.

Cradle of Filth a fost înființată în 1991, în Anglia, în componenta initială Daniel Lloyd Davey (voce), Paul Ryan (chitara), Benjamin Ryan (clape), John Richard (bas) şi Darren Garden (tobe). Liderul trupei şi-a schimbat ulterior numele în Dani Filth.

Deși debutul și l-a făcut în 1992, cu demo-ul Invoking The Unclean, CoF a ajuns cunoscută abia în 1996, odată cu lansarea albumului Dusk And Her Embrace – Litanies Of Damnation, Death And The Dark Erotic .Un alt material discografic important în istoria trupei a fost lansat Cruelty And The Beast (1998).  Cradle of Filth a lansat până în prezent 12 albume de studio, cel mai recent fiind LP-ul “Hammer Of The Witches” , apărut anul acesta via Nuclear Blast, album ce a avut parte de un feedback pozitiv din partea presei de specialitate.

Ne Obliviscaris  s-a înfiintat în 2003, amestecul inedit între muzica progresivă şi sonoritătile death metal transformând trupa în una din cele mai interesante prezente din scena de metal internațională.

Cu două albume de studio la activ, trupa revine în România dupa show-ul susţinut în această vara, membrii acesteia promiţând un show special la Cluj Napoca în cadrul acestui concert.

Bilete concert Cradle of Filth | Ne Obliviscaris:

  • până în ziua concertului – 60 de lei
  • la intrare – 70 de lei

Trending