Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Coldplay a lansat un teaser ce promovează noul album "A Head Full of Dreams" - VIDEO

Coldplay a publicat un teaser video ce conține un fragment al unei piese noi. Compoziția se va regăsi pe noul album al formației, "A Head Full of Dreams", zvonit a se lansa pe 4 decembrie.

Publicat

pe

Coldplay
Coldplay │ FOTO: Anton Corbijn

Coldplay a început promovarea noului album "A Head Full of Dreams" printr-un teaser video criptic. Fără a fi anunțat numele piesei din care a fost extras fragmentul muzical, trupa a postat pe pagina de Facebook un scurt video ce pare a face trimitere la un viitor artwork al unui single nou.

Clipul a venit însoțit de hashtag-urile #AOAL și #AHFOD, ultimul dintre ele fiind acronimul albumului - "A Head Full of Dreams".

Coldplay - "A Head Full of Dreams" - Teaser Video

Solistul Coldplay, Chris Martin, anunța lansarea albumului "A Head Full of Dreams" încă din decembrie 2014. La momentul respectiv, acesta plănuia ca discul să fie lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2015. Programul pare să fi fost respectat, teaser-ul de mai sus dând de veste că momentul lansării se apropie. Data oficială a apariției discului pe piață nu a fost încă anunțată, deși în presă se zvonește că "A Head Full of Dreams" va fi lansat pe 4 decembrie.

Ghost Stories“, albumul precedent al trupei Coldplay, a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea, penultimul disc, “Mylo Xyloto”, înregistrând vânzări de peste 8 milioane de exemplare.

Formația îi reunește în prezent pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți un al cincilea membru Coldplay.

PUBLICITATE
Comentează

Trending