Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Coldplay a lansat un teaser ce promovează noul album "A Head Full of Dreams" - VIDEO

Coldplay a publicat un teaser video ce conține un fragment al unei piese noi. Compoziția se va regăsi pe noul album al formației, "A Head Full of Dreams", zvonit a se lansa pe 4 decembrie.
Coldplay

Coldplay │ FOTO: Anton Corbijn

Coldplay a început promovarea noului album "A Head Full of Dreams" printr-un teaser video criptic. Fără a fi anunțat numele piesei din care a fost extras fragmentul muzical, trupa a postat pe pagina de Facebook un scurt video ce pare a face trimitere la un viitor artwork al unui single nou.

Clipul a venit însoțit de hashtag-urile #AOAL și #AHFOD, ultimul dintre ele fiind acronimul albumului - "A Head Full of Dreams".

Coldplay - "A Head Full of Dreams" - Teaser Video

Solistul Coldplay, Chris Martin, anunța lansarea albumului "A Head Full of Dreams" încă din decembrie 2014. La momentul respectiv, acesta plănuia ca discul să fie lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2015. Programul pare să fi fost respectat, teaser-ul de mai sus dând de veste că momentul lansării se apropie. Data oficială a apariției discului pe piață nu a fost încă anunțată, deși în presă se zvonește că "A Head Full of Dreams" va fi lansat pe 4 decembrie.

Ghost Stories“, albumul precedent al trupei Coldplay, a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea, penultimul disc, “Mylo Xyloto”, înregistrând vânzări de peste 8 milioane de exemplare.

Formația îi reunește în prezent pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți un al cincilea membru Coldplay.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirty Shirt anulează concertele din luna noiembrie, cu excepția evenimentului caritabil "Împreună Rezistăm"

În semn de solidaritate pentru victimele din Colectiv, formația Dirty Shirt a anunțat anularea concertelor pe care le aveau programate...

Închide