Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Coldplay a lansat un teaser ce promovează noul album "A Head Full of Dreams" - VIDEO

Coldplay a publicat un teaser video ce conține un fragment al unei piese noi. Compoziția se va regăsi pe noul album al formației, "A Head Full of Dreams", zvonit a se lansa pe 4 decembrie.
Coldplay

Coldplay (foto: Anton Corbijn)

Coldplay a început promovarea noului album "A Head Full of Dreams" printr-un teaser video criptic. Fără a fi anunțat numele piesei din care a fost extras fragmentul muzical, trupa a postat pe pagina de Facebook un scurt video ce pare a face trimitere la un viitor artwork al unui single nou.

Clipul a venit însoțit de hashtag-urile #AOAL și #AHFOD, ultimul dintre ele fiind acronimul albumului - "A Head Full of Dreams".

Coldplay - "A Head Full of Dreams" - Teaser Video

Solistul Coldplay, Chris Martin, anunța lansarea albumului "A Head Full of Dreams" încă din decembrie 2014. La momentul respectiv, acesta plănuia ca discul să fie lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2015. Programul pare să fi fost respectat, teaser-ul de mai sus dând de veste că momentul lansării se apropie. Data oficială a apariției discului pe piață nu a fost încă anunțată, deși în presă se zvonește că "A Head Full of Dreams" va fi lansat pe 4 decembrie.

Ghost Stories“, albumul precedent al trupei Coldplay, a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.

Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea, penultimul disc, “Mylo Xyloto”, înregistrând vânzări de peste 8 milioane de exemplare.

Formația îi reunește în prezent pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți un al cincilea membru Coldplay.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirty Shirt anulează concertele din luna noiembrie, cu excepția evenimentului caritabil "Împreună Rezistăm"

În semn de solidaritate pentru victimele din Colectiv, formația Dirty Shirt a anunțat anularea concertelor pe care le aveau programate...

Închide