Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Bruce Dickinson (Iron Maiden) își va lansa autobiografia în 2017

Bruce Dickinson își va scrie memoriile. Cartea autobiografică a solistului Iron Maiden va fi lansată în 2017 ca ebook și audiobook, urmând ca volumul printat să fie publicat în 2018.
Bruce Dickinson - Iron Maiden in concert in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 24 iulie 2013

Bruce Dickinson - Iron Maiden in concert in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 24 iulie 2013 │ FOTO: Mihai Anghel / InfoMusic.ro

Bruce Dickinson va pune pe hârtie povestea vieții și carierei sale. Solistul Iron Maiden va începe să își scrie autobiografia în cadrul viitorului turneu al formației, lansarea cărții în format digital fiind programată pentru 2017. Volumul va fi publicat sub editurile Harper Non-Fiction și Dey Street.

"M-am simțit flatat atunci când mi s-a propus să scriu această carte despre viața mea și s-a nimerit să fie și într-un moment potrivit. Anul viitor voi fi în turneu și voi avea timp din belșug pentru a scrie această carte. Cred că pilotarea unui Boeing 747 peste tot în lume va adăuga poveștii niște scenarii neobișnuite", a declarat solistul Iron Maiden.

Directorul editurii Harper Non-Fiction, Jack Fogg, a declarat că este extrem de încântat că se va ocupa de acest proiect.

"Nu mai e nimeni ca Bruce. Ce alt artist de muzică rock poate pilota un 747? Este un tip captivant, amuzant, cald, modest - un excentric britanic în cea mai exemplară formă a sa. Cartea lui va fi extraordinară și sunt extrem de încântat că noi vom avea oportunitatea de a o publica și de a lucra cu el."

Bruce Dickinson este un pilot cu experiență, din 1990 până în prezent fiind căpitan la bordul multor avioane, inclusiv al unui Boeing 757. Pentru viitorul turneu de promovare a albumului ”The Book of Souls”, solistul Iron Maiden va pilota un Boeing 747. Așa se va deplasa formația pe parcursul unui turneu mondial, ce cuprinde nu mai puțin de 35 de țări.

La sfârșitul anului 2014, Bruce Dickinson a fost depistat cu o tumoare canceroasă. După urmarea tratamentul de radio-chimioterapie, muzicianul a revenit în studioul de înregistrări, la scurtă vreme fiind lansat albumul ”The Book of Souls”. În prezent, starea sa de sănătate este foarte bună, medicii dându-și acordul pentru plecarea sa în turneu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Olly Murs a lansat o versiune acustică a piesei "Kiss Me" - VIDEO

Olly Murs promovează noul single "Kiss Me" lansând o versiune acustică a piesei. Noua variantă a melodiei vine însoțită de...

Închide