Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

André Rieu lansează DVD-ul "Live în București" - TRAILER

André Rieu va sosi la București cu prilejul lansării DVD-ului "Live in Bucharest", filmat cu prilejul celor șapte concerte din Piața Constituției din acest an. Violonistul va participa vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00, în foaierul Grand Cinema & More la un eveniment ce va cuprinde și o sesiune de autografe pe noul disc. Toate veniturile realizate în urma vânzării DVD-ului vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

În iunie 2015, îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile a peste 85.000 de spectatori în cadrul a șapte concerte de amploare desfășurate în Piața Constituției. Plăcut impresionat de recordul concertistic stabilit la București și de momentele minunate petrecute alături de publicul din România, artistul a hotărât să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie - un DVD live.

Apropierea sa față de fanii din România s-a simțit cu atât mai mult în momentele dificile. André Rieu nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

André Rieu va participa la evenimentul de lansare a DVD-ului "Live in Bucharest / Live în București" în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City vineri, 27 noiembrie, de la ora 15:00. Publicul va putea achiziționa DVD-ul exclusiv din Carrefour la prețul de 49, 90 lei, primii cumpărători putând obține și un autograf din partea violonistului.

Coperta Andre Rieu - Live in Bucuresti

Sub îndemnul "Vezi, asculți, ajuți #Colectiv", toate veniturile încasate în urma vânzării acestui DVD vor fi direcționate către familiile victimelor din clubul Colectiv.

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radio Guerrilla revine pe frecvențe. CNA a acordat postului 7 licențe

Radio Guerrilla a recâștigat prin concurs 7 dintre licențele retrase de CNA în septembrie 2013. Postul va reveni pe frecvențe...

Închide