Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

André Rieu va concerta la București în 2016

André Rieu va concerta și în 2016 la București, potrivit propriei declarații. Violonistul a devenit "Ambasador Onorific al Bucureștiului" și a lansat un DVD live cu înregistrări din Piața Constituției din vara lui 2015.

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Celebrul violonist și dirijor André Rieu a primit titlul  de "Ambasador Onorific al Bucureștiului" în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, înaintea lansării DVD-ului "Live în București".

Cu acest prilej, André Rieu a confirmat că va concerta și în 2016 la București, fără a menționa însă vreo dată. Artistul și-a păstrat liberă agenda lunii iunie 2016. André Rieu a susținut șapte concerte în Piața Constituției în vara lui 2015. Urmăriți InfoMusic pentru informații noi în perioada următoare. Violonistul își va răsplăti fanii prin intermediul unui nou eveniment în Piața Constituției.

André Rieu a primit titlul de Ambasador Onorific al Bucureștiului

André Rieu a primit titlul de Ambasador Onorific al Bucureștiului

„Am 66 de ani și m-am îndrăgostit din nou. De România. Am călătorit în întreaga lume, dar primirea pe care am avut-o aici a fost incredibilă. Nu am avut în România șapte concerte, ci cele mai bune șapte concerte din viața mea; și nu spun asta pentru că sunt aici, ci pentru că sunteți fantastici! Domnule Primar General, sunt foarte onorat de această înaltă distincție și vă mulțumesc!”, a declarat André Rieu la primirea titlului onorific, mărturisind că este îndrăgostit de România.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava a mulțumit artistului pentru felul în care a promovat cultura și folclorul din România în lume.

„Astăzi, atât pentru bucureșteni, cât și pentru mine, este o zi în care putem să ne arătăm recunoștința și prețuirea pentru artistul și omul André Rieu. Eu, ca și bucureștean, pot spune că pentru noi ați făcut mult mai mult. Ați fost alături de noi la bine. Ați cântat în București, ne-ați adus zâmbetele pe buze. Mai mult decât atât, ca un adevărat ambasador al muzicii românesti, la Mastricht, alături de marele nostru artist Gheorghe Zamfir, ați promovat folclorul românesc în fața publicului olandez. Ați fost lângă noi nu numai la bine, dar și la greu, atunci când toată națiunea era îndurerată după tragedia de la Clubul Colectiv. Ați încercat prin gestul dumneavoastră să ștergeti o lacrimă de pe obrazul unui popor care își plângea tinerii răpiți într-o tragedie oribilă. Ați dat dovadă de compasiune, generozitate și omenie, iar eu în calitate de primar general intermiar, în numele bucureștenilor, vă mulțumesc. Permiteți-mi că astăzi, în numele cetățenilor din orașul meu, să vă acord titlul de „Ambasador Onorific al Bucureștiului” și totodată să vă asigur de tot respectul și prețuirea noastră. Vă mulțumesc încă o dată în numele bucureștenilor.”.

André Rieu a primit titlul de Ambasador Onorific al Bucureștiului din partea primarului interimar Răzvan Sava

André Rieu a primit titlul de Ambasador Onorific al Bucureștiului din partea primarului interimar Răzvan Sava

André Rieu a participat vineri, 27 noiembrie 2015 la evenimentul de lansare a DVD-ului „Live in Bucharest / Live în București” în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. DVD-ul se comercializează exclusiv prin Carrefour la prețul de 49, 90 lei, violonistul alegând să doneze întregul profit familiilor afectate de tragedia din clubul Colectiv.

Galerie de poze de la concertul André Rieu din 2015

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


Urmărește galeria foto completă și citește recenzia InfoMusic a primului concert susținut de André Rieu în Piața Constituției.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre André Rieu
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Andre Rieu

album-andre-rieu-live-in-bucurestialbum-andre-rieu-roman-holidayalbum-andre-rieu-at-schonbrunn-viennaalbum-andre-rieu-love-in-venicealbum-andre-rieu-the-100-greatest-moments
album-andre-rieu-gala-concertalbum-andre-rieu-and-the-waltz-goes-on Vezi cele mai bune oferte pentru discurile lui Andre Rieu

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doc a colaborat cu Smiley pentru noua piesă "Pierdut Buletin" - TEASER VIDEOCLIP

”Pierdut Buletin” este noua piesă a lui DOC de la CTC. Melodia a fost înregistrată împreună cu Smiley și face...

Închide