Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Alternosfera a pus "Punct" în "Haosoleum" - AUDIO

Alternosfera a lansat în mediul online o nouă piesă de pe albumul ”Haosoleum”. Melodia se numește ”Punct” și este compusă de Marcel Bostan.
Marcel Bostan în concertul Alternosfera de pe 9 octombrie 2015

Marcel Bostan în concertul Alternosfera de pe 9 octombrie 2015 │ FOTO: Florin Matincă

"Punct", o nouă piesă de pe albumul proaspăt lansat de Alternosfera, ajunge la public în varianta înregistrată în studio. Ca și celelalte piese lansate anterior, melodia are versuri scrise de solistul trupei, Marcel Bostan.

Alternosfera - "Punct" - AUDIO

Pe 17 octombrie, Alternosfera a lansat la Chișinău albumul ”Haosoleum”. În București, discul a fost lansat pe 9 octombrie, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat la Arenele Romane. Citește aici impresii de la concert.

Albumul ”Haosoleum” conține 12 piese noi ce vin în completarea conceptului conturat de Alternosfera prin intermediul discurilor anterioare: ”Epizodia” și ”Virgula”.

Tracklist ”Haosoleum” - Alternosfera:

 1. Drumul Tristeților Part I (numere)
 2. Drumul Tristeților Part II (bijutierul)
 3. Cad Fulgi / SOS
 4. Dialog K
 5. Punct
 6. Am Uitat
 7. Cheamă-mă
 8. Sărmanul Dionis
 9. Din Păcate
 10. Au Ploile Azi...
 11. Răsai
 12. Haosoleum

Recent, Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența formației. Dima Scripnic a părăsit grupul, motivând într-un mesaj pe Facebook plecarea sa și mulțumind, totodată, publicului pentru susținere.

“Dragi prieteni, din păcate trebuie să vă anunţ că din motive personale plec din formaţia Alternosfera. Împreună cu familia mă voi stabili peste hotare şi de aceea nu mai pot face parte din echipă. A fost o perioadă frumoasă în viaţa mea şi vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi apreciat munca.

Cu respect,
Dima Scripnic”

Noul basist al formației este Serj Krasnov, prezentat de Alternosfera tot printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formației.

”Faceți cunoștință cu Serj Krasnov, noul nostru basist și cel mai tănăr membru al trupei.” - Alternosfera

Serj Krasnov, noul basist Alternosfera

Serj Krasnov, noul basist Alternosfera

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Hello" (Adele), interpretată în 25 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul cu o voce cameleonică ce reinterpreta nu demult hitul lui Taylor Swift, "Bad Blood", a luat la...

Închide