Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Alternosfera a pus "Punct" în "Haosoleum" - AUDIO

Alternosfera a lansat în mediul online o nouă piesă de pe albumul ”Haosoleum”. Melodia se numește ”Punct” și este compusă de Marcel Bostan.
Marcel Bostan în concertul Alternosfera de pe 9 octombrie 2015

Marcel Bostan în concertul Alternosfera de pe 9 octombrie 2015 │ FOTO: Florin Matincă

"Punct", o nouă piesă de pe albumul proaspăt lansat de Alternosfera, ajunge la public în varianta înregistrată în studio. Ca și celelalte piese lansate anterior, melodia are versuri scrise de solistul trupei, Marcel Bostan.

Alternosfera - "Punct" - AUDIO

Pe 17 octombrie, Alternosfera a lansat la Chișinău albumul ”Haosoleum”. În București, discul a fost lansat pe 9 octombrie, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat la Arenele Romane. Citește aici impresii de la concert.

Albumul ”Haosoleum” conține 12 piese noi ce vin în completarea conceptului conturat de Alternosfera prin intermediul discurilor anterioare: ”Epizodia” și ”Virgula”.

Tracklist ”Haosoleum” - Alternosfera:

 1. Drumul Tristeților Part I (numere)
 2. Drumul Tristeților Part II (bijutierul)
 3. Cad Fulgi / SOS
 4. Dialog K
 5. Punct
 6. Am Uitat
 7. Cheamă-mă
 8. Sărmanul Dionis
 9. Din Păcate
 10. Au Ploile Azi...
 11. Răsai
 12. Haosoleum

Recent, Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența formației. Dima Scripnic a părăsit grupul, motivând într-un mesaj pe Facebook plecarea sa și mulțumind, totodată, publicului pentru susținere.

“Dragi prieteni, din păcate trebuie să vă anunţ că din motive personale plec din formaţia Alternosfera. Împreună cu familia mă voi stabili peste hotare şi de aceea nu mai pot face parte din echipă. A fost o perioadă frumoasă în viaţa mea şi vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi apreciat munca.

Cu respect,
Dima Scripnic”

Noul basist al formației este Serj Krasnov, prezentat de Alternosfera tot printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formației.

”Faceți cunoștință cu Serj Krasnov, noul nostru basist și cel mai tănăr membru al trupei.” - Alternosfera

Serj Krasnov, noul basist Alternosfera

Serj Krasnov, noul basist Alternosfera

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Hello" (Adele), interpretată în 25 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, rockerul cu o voce cameleonică ce reinterpreta nu demult hitul lui Taylor Swift, "Bad Blood", a luat la...

Închide