Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alexandrina amână viitorul concert: "Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele"

Asemenea multor altor formații și artiști care și-au încetat momentan activitatea concertistică din solidaritate pentru victimele din Colectiv, Alexandrina a anunțat și ea amânarea următorului eveniment. Artista ar fi trebuit să cânte la Iași pe 7 noiembrie.

Publicat

pe

Alexandrina @SONOR IV │ FOTO: Rock Shots

Alexandrina a anunțat printr-o postare pe facebook amânarea viitorului ei concert, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 7 noiembrie, în Underground the Pub din Iași. Decizia vine ca urmare a evenimentului tragic din Colectiv.

”Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele. Nodul din gât e amar, pierderea e mare. Ne doare la fel, cu toții suntem în aceeași barcă, răvășiți și dați peste cap. Iar cuvintele sunt în plus.

Concertul de la Iași se amână pentru niște zile mai fericite, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cu gânduri bune pentru cei care s-au pierdut sau încă se zbat între, luptă pentru a rămâne.

Ne doresc să facem tot ce ne stă în puteri, să ne sprijinim unii de alții ca să mergem mai departe. Suntem o energie nemaipomenită împreună. Tot ce contează e ce facem mai departe.

A.”

Concertul de la Iași va fi reprogramat. Data la care va avea loc va fi anunțată până la sfârșitul săptămânii.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cei care au achiziționat bilet online vor fi contactați pe e-mail pentru detalii despre refund, în cazul în care se dorește acest lucru. Cei care au cumpărat bilete de la Underground The Club le pot restitui în timpul programului de lucru.

Comentează

Trending