Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Alexandrina amână viitorul concert: "Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele"

Asemenea multor altor formații și artiști care și-au încetat momentan activitatea concertistică din solidaritate pentru victimele din Colectiv, Alexandrina a anunțat și ea amânarea următorului eveniment. Artista ar fi trebuit să cânte la Iași pe 7 noiembrie.

Alexandrina @SONOR IV │ FOTO: Rock Shots

Alexandrina a anunțat printr-o postare pe facebook amânarea viitorului ei concert, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 7 noiembrie, în Underground the Pub din Iași. Decizia vine ca urmare a evenimentului tragic din Colectiv.

”Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele. Nodul din gât e amar, pierderea e mare. Ne doare la fel, cu toții suntem în aceeași barcă, răvășiți și dați peste cap. Iar cuvintele sunt în plus.

Concertul de la Iași se amână pentru niște zile mai fericite, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cu gânduri bune pentru cei care s-au pierdut sau încă se zbat între, luptă pentru a rămâne.

Ne doresc să facem tot ce ne stă în puteri, să ne sprijinim unii de alții ca să mergem mai departe. Suntem o energie nemaipomenită împreună. Tot ce contează e ce facem mai departe.

A.”

Concertul de la Iași va fi reprogramat. Data la care va avea loc va fi anunțată până la sfârșitul săptămânii.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cei care au achiziționat bilet online vor fi contactați pe e-mail pentru detalii despre refund, în cazul în care se dorește acest lucru. Cei care au cumpărat bilete de la Underground The Club le pot restitui în timpul programului de lucru.

Citește mai multe despre Alexandrina Hristov
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a lansat "Drowning Shadows", "cea mai tristă piesă pe care a compus-o până acum" - AUDIO

Sam Smith va lansa o ediție specială a albumului său de debut, ”In The Lonely Hour”, ce va include 23...

Închide