Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Alexandrina amână viitorul concert: "Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele"

Asemenea multor altor formații și artiști care și-au încetat momentan activitatea concertistică din solidaritate pentru victimele din Colectiv, Alexandrina a anunțat și ea amânarea următorului eveniment. Artista ar fi trebuit să cânte la Iași pe 7 noiembrie.

Alexandrina @SONOR IV (foto: Rock Shots)

Alexandrina a anunțat printr-o postare pe facebook amânarea viitorului ei concert, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 7 noiembrie, în Underground the Pub din Iași. Decizia vine ca urmare a evenimentului tragic din Colectiv.

”Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele. Nodul din gât e amar, pierderea e mare. Ne doare la fel, cu toții suntem în aceeași barcă, răvășiți și dați peste cap. Iar cuvintele sunt în plus.

Concertul de la Iași se amână pentru niște zile mai fericite, vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cu gânduri bune pentru cei care s-au pierdut sau încă se zbat între, luptă pentru a rămâne.

Ne doresc să facem tot ce ne stă în puteri, să ne sprijinim unii de alții ca să mergem mai departe. Suntem o energie nemaipomenită împreună. Tot ce contează e ce facem mai departe.

A.”

Concertul de la Iași va fi reprogramat. Data la care va avea loc va fi anunțată până la sfârșitul săptămânii.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cei care au achiziționat bilet online vor fi contactați pe e-mail pentru detalii despre refund, în cazul în care se dorește acest lucru. Cei care au cumpărat bilete de la Underground The Club le pot restitui în timpul programului de lucru.

Citește mai multe despre Alexandrina Hristov
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a lansat "Drowning Shadows", "cea mai tristă piesă pe care a compus-o până acum" - AUDIO

Sam Smith va lansa o ediție specială a albumului său de debut, ”In The Lonely Hour”, ce va include 23...

Închide