Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Urmărește-o pe Adele interpretând live noua piesă "When We Were Young" - VIDEO

După succesul single-ului ”Hello”, Adele continuă promovarea albumului ”25” prin dezvăluirea unei noi piese. Artista a publicat un video în care interpretează live melodia "When We Were Young", compoziția sa preferată de pe noul disc.
Adele interpretând în premieră piesa ”When We Were Young”

Adele interpretând în premieră piesa ”When We Were Young”

Noul single Adele se numește ”When We Were Young” și este compus de artista britanică împreună cu Tobias Jesso Jr. C. Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Adele a mărturisit că aceasta este compoziția sa preferată de pe albumul ”25”.

”Piesa se bazează pe ideea unei povești plasate în viitor, în care te imaginezi fiind bătrân și văzându-i la o petrecere pe toți cei pe care i-ai iubit și pe toți cei pe care nu i-ai iubit, având în jur tot felul de persoane pe care le-ai întâlnit de-a lungul vieții, dar cu care nu ți-ai petrecut suficient timp. Acum ești cu ei în aceeași cameră, tu ai 50 de ani, dar nu contează, pentru că te simți ca și cum ai avea 15, și te distrezi de minune. Cam aceasta este starea piesei”, a detaliat Adele.

Piesa ”When We Were Young” este prezentată publicului în format live, Adele interpretând-o alături de band-ul ei într-un video publicat pe canalul său de YouTube.

Adele - "When We Were Young" (Live at The Church)

Primul single extras de pe albumul ”25”, ”Hello”, a urcat pe prima poziție în topurile a 28 de țări încă din prima zi de lansare. Single-ul s-a vândut în peste 333.000 de exemplare în doar prima săptămână, devenind hitul cu cele mai mari vânzări din ultimii 3 ani.

De asemenea, în doar 24 de ore de la postarea sa pe VEVO, videoclipul piesei ”Hello” a cumulat nu mai puțin de 27,7 milioane de vizualizări, stabilind astfel un nou record. Înainte de lansarea noului acestui clip, recordul i-a aparținut tinerei Taylor Swift, care reușise să strângă 20,1 milioane de vizionări în 24 de ore cu videoclipul hitului ”Bad Blood”.

Albumul ”25”, pe care se regăsesc piesele ”Hello” și ”When We Were Young”, va fi lansat pe 20 noiembrie 2015, până atunci fiind disponibil pentru precomenzi pe iTunes, Amazon și Google Play.

Tracklist ”25” – Adele:

 1. Hello
 2. Send My Love (To Your New Lover)
 3. I Miss You
 4. When We Were Young
 5. Remedy
 6. Water Under the Bridge
 7. River Lea
 8. Love In the Dark
 9. Million Years Ago
 10. All I Ask
 11. Sweetest Devotion

Target Edition

 1. Can’t Let Go
 2. Lay Me Down
 3. Why Do You Love Me
ADELE - 25 (copertă album)

ADELE - 25 (copertă album)

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Disclosure, pe scenă alături de Lorde și Sam Smith la SNL - VIDEO

Disclosure a interpretat live piesele ”Magnets” și ”Omen” în cadrul emisiunii SNL (Saturday Night Live). Duo-ul i-a avut alături pe...

Închide