Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Adele a cântat live pentru publicul american la SNL - VIDEO

Adele a fost invitată în cadrul popularului show american SNL (Saturday Night Live). Cu această ocazie, artista britanică a interpretat live cel mai recent hit al său, ”Hello”, și piesa ei preferată de pe noul album ”25” - ”When We Were Young”.
Adele la SNL, 2015

Adele la SNL, 2015

Adele a promovat noile sale piese de pe albumul ”25” - ”Hello” și ”When We Were Young” - în cadrul SNL. Gazda show-ului a fost actorul Matthew McConaughey, care a reintrat în rolul de prezentator al emisiunii la 14 ani de la anterioara sa apariție la Saturday Night Live.

Așa cum fanii și criticii au fost obișnuiți de ceva timp încoace, Adele nu a lăsat loc de niciun comentariu negativ, interpretând cele două melodii în stilul propriu, cu multă pasiune. Notele înalte au fost atinse cu naturalețe, fără un efort vizibil, lăsând ca emoția să ajungă la public și să rămână mai pregnantă decât ambitusul, deja banal în orice review ce o privește pe Adele.

Adele - ”When We Were Young” (Live on SNL)

Adele - ”Hello” (Live on SNL)

Primul single extras de pe albumul ”25”, ”Hello”, a urcat pe prima poziție în topurile a 28 de țări încă din prima zi de lansare. Single-ul s-a vândut în peste 333.000 de exemplare în doar prima săptămână, devenind hitul cu cele mai mari vânzări din ultimii 3 ani.

De asemenea, în doar 24 de ore de la postarea sa pe VEVO, videoclipul piesei ”Hello” a cumulat nu mai puțin de 27,7 milioane de vizualizări, stabilind astfel un nou record. Înainte de lansarea acestui clip, recordul i-a aparținut tinerei Taylor Swift, care reușise să strângă 20,1 milioane de vizionări în 24 de ore cu videoclipul hitului ”Bad Blood”.

Albumul ”25”, pe care se regăsesc piesele ”Hello” și ”When We Were Young”, a fost lansat pe 20 noiembrie 2015. Discul s-a vândut în peste 900.000 de exemplare în doar prima zi de la punerea în vânzare.

Tracklist ”25” – Adele:

 1. Hello
 2. Send My Love (To Your New Lover)
 3. I Miss You
 4. When We Were Young
 5. Remedy
 6. Water Under the Bridge
 7. River Lea
 8. Love In the Dark
 9. Million Years Ago
 10. All I Ask
 11. Sweetest Devotion

Target Edition

 1. Can’t Let Go
 2. Lay Me Down
 3. Why Do You Love Me
ADELE - 25 (copertă album)

ADELE - 25 (copertă album)

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Jose Carreras la București - Program și reguli de acces

José Carreras va concerta pentru ultima oară la București pe 26 noiembrie. Tenorul va fi acompaniat de soprana Nataliya Kovalova...

Închide